0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaşar bey, elinize sağlık çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Size tavsiyem bagajınızdaki yan metal duvarları ince halıflek gibi bir madde var, peluş falan diye geçiyor onunla kaplarsanız hem yeni araçların bagajı gibi temiz ve hoş görünümlü olur, hemde yalıtıma faydası olur kanaatindeyim. Şuradaki gibi : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46056.0
Elinize sağlık güzel olmuş, benimde yapmaya niyetim vardı paylaştığınız isabet olmuş.Peki bu yaydan bir adet iş görüyormu yoksa iki tarafada yapma gerekir mi?
Yaklaşık 1,5 senedir bende benzer birşey kullanıyorum. Çok havalı oluyor. Kullanışlılık son derece iyi tabi.
Glilerde kemer yükseklik yok:-)))))nasıl işse. Ama çokta önemli degil. Kimsenin sıkıntı yaşadığını duymadım.hidrolik direksiyonu serçe parmak kullanımı için yapılmış:-))))o kadar rahat kuş gibi hafif:-))))
Sorma bende kemer yükseklik ayarım var diye canım sıkıldıkça bir aşağı bir yukarı oynuyorum işte. Zevki bir başka
iyimiş sohbet, bende yapacağım artık bagaj otomatiğini
Ben sizin aracı gli fusfull olarak değiştirdim. Lütfen unutmayın!!! Bu arada benim araçta merkezi kilit var elektrikli cam yok. ) bagaj otomatik. Arkadaşlar buna kadar yaptın da ön camı otomatik yapsan gibi kızıyorlar. Orjinallik takıntımı yenersem onu da yapacağım inşaAllah.