arkadaşlar aracı sürttürdüm kötü bi şekilde sağ krom çıtalar ve jant da deformasyon var jantı ve krom çıtaları nasıl bulabilirim çıtalar tek tek satılır mı acaba?
sanmıyorum tek tek satılacaklarını ama bence takım alın baskent oto aksesuarda var
arkadaşlar aracı sürttürdüm kötü bi şekilde sağ krom çıtalar ve jant da deformasyon var jantı ve krom çıtaları nasıl bulabilirim çıtalar tek tek satılır mı acaba?
geçmiş olsun. krom çitalara yazık olmuş. denildiği gibi başkentotoda var ancak onlar bombeli değil 1 mm. saçtan ibaret. orjinalden sonra beğenirmisiniz bilemem. jant için de stepne jantı tek yol gibi duruyor.
orjinal kromları bulmayız yani öyle mi , baskent otadan alıp kullanan varsa fotoları atabilir mi veya benim kromları tekrar krom kaplama yapabilirler mi acaba önerisi fikri olan var mı ?
orjinal kromları bulmayız yani öyle mi , baskent otadan alıp kullanan varsa fotoları atabilir mi veya benim kromları tekrar krom kaplama yapabilirler mi acaba önerisi fikri olan var mı ?
hurda otocularda çıkma belki bulabilirsin. ama onlarda sadece sağ tarafı vermek istemezler. google da birkaç krom kaplamacı çıkıyor. tel ile irtibata geç. yalnız kromların deformasyonunu düzelteceklerini sanmıyorum.
aşırı bir deformasyon yok ama krom kalktı , güzel durmuyor altından plaatiğin rengi gözüküyor o yüzden değiştirmek yada onarmak istiyorum
Orjinal kromlar serviste bulunur büyük ihtimal 4 kapı çıtasını birden satarlar ya da 2 kapı çıtasını. Öyle olursa diğerlerini bir şekilde satarsiniz