0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Aydın, dediğin gibi film çekilirken olmuştur büyük ihtimalle. Bana kalırsa dokunma öyle kalsın.
Teşekkür ederim Aytaç Hocam, valla ne zaman yeni hevesle bir araç alsam bi şeyler oluyor , ALLAH'tan büyük birşey değil, göze batan bişey de değil üst tarafta kalıyor, acaba mini onarımdan yaparlarsa eskisi gibi olurmu diye heveslenmiştim. Teşekkürler tekrar.
Onarılıp boyanırsa eskisi gibi olur diye düşünüyorum ama mini onarım hakkını saklı tutarsan temenni etmiyorum ama ileride daha çok ihtiyacın olan durumlarda kullanabilirsin.
Aydin bey muhtemelen film çekilirken olmuştur.Maket bıçağı ile filmin fazlaliklarini alirken yada elinde iken yanlislikla bıçağı sürtmüş.Aydin bey yaptirmaniz bence daha kötü olur.Onarmak isterken daha fazla göze batacak kusurlar olabilir.Benim torpido da buna benzer eşya sürtmelerinden kaynakli cizikler vardi.Kendimde o şekilde yaptim. bu boyacilarin kullandigi hatta far zimparaladiklari cok ince su zimparasi var 3000 lik onla ıslatıp kenarindaki plastik fazlalarini alirdim gerisi ince çizik halinde kalirdi.Aklima gelen Büyük ihtimal maket bıçağın ucu çarpmış dikkatsiz çalışilmış.Filmi çeken yere iletin bakalim ne diyecek ler
Resimler görünmüyor mu, yoksa sadece bende mi problem var
Aydin hocam üzerindeki plastik te boya yok herhalde döküm gibi.Siz bilirsiniz ama hic karıştırmayın