0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne demiştim, bunun ile ilgili en iyi cevabı ben vereceğim demiştim.Arkadaşlar arabamı bu gün teslim aldım öğlen civarı. İmci beyazı malumunuz. Korktuğum başıma gelmedi çok şükür. 15 gün önce yaptığım kaza nedeni ile ön ve arkada hasarlar olmuştu. Bu hasarlara göre ; ön kaput ve arka tampon değişti ve boyandı. Ön tampon hafif çiziklerden dolayı onarılıp boyandı. Bagaj kapağının plaka bölümünün sol altında ki mini göçük onarılıp boyandı. Ön farlarım ve ön ızgaram değişti. Boya da bariz bir ton farkı açık veya koyu yoktur. Tamponlarında gövdeyle arasında bir ton farkı yoktur. Hepsi gayet güzel ve çizgisinde takılmış. Fotoğraf eklemiyorum, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Selam Kaan Doğrusun hatta ve hatta inci beyazı rötuş olmaz komple boyanır diyorlardı serviste hep.Bugün öylesine sordum aracın plakasından boya koduna bakıp verdiler.Hatta sağ olsunlar raftaki harici tazesini verelim deyip içeriden getirdiler.Kutunun üzerinde boya kodu vs ve pearl white diyede yazıyor.İki şişe var biri boya ikincisi vernik yada cilası her ne dersen.You tube dan videolarını izledim bakalım havalar biraz toplasın deneyeceğim bende.Bilhassa sağ aynada iki derin yara var minik ama derin biraz onlarda eskiden kalma tipexler var üzerine uygulamayı düşünüyorum.Sonuçları öncesi ve sonrası olarak fotoğraflayacağım.Selamlar