0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emrah bey sizde dw içerden düğme ile acilip kapaniyor arkadas kumandadan olsun istiyor.ona bakarsaniz camlarda inip kalkıyor ama kapıları kapattiginizda açık camlari kapatiyormu
Bir kac elektiriciye sordum onermediginj soyledi basina daha buyuk isler acabilir o sekilde bisey kullanman dedi bende biraz sogudum tam bilmedigim icin acikcasi
Onlar işi bilmeyen elektirikciler, ben 2 corollama uyguladım, hiç bir sorun yok, takması 10dk sürüyor, eğer el yatkınlığınız varsa..
2011 mode corollaya uygunmudur sizin alcaginiz urun aydin bey eger uygunsa link verirseniz bende almak isterim tesekkurler
yan dikiz aynası katlama sistemi akıllı otomatik yan dikiz aynası yakın park alarm sistemi arka görüşhttp://www.aliexpress.com/item/Side-View-Mirror-Folding-System-Intelligent-Auto-Side-Rear-View-Mirror-Folding-Closer-Parking-Alarm-System/1195344340.html(from AliExpress Android)Linki budur, bu üniversal tiptir, her araca uygulanabilir, birde sadece corollaya uygun olan kablo kesmeden soketli modüller var, fakat bu corollaya özel olan modüller, sadece aynayı kumandadan kapama işlemi yapar, kontağı çevirdiğindede aynalar açılır, fakat linkini vermiş olduğum universal model, hem kumandadan kapama, hemde kumandadan açma işlemini destekler, ben bunu tavsiye ediyorum.