0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deri koltuklu modellerinde döşeme çabuk yıpranıyor. Kadife modelleri ise corolladan bile kalitelidir.Sesizdirler, konforludurlar, çok seridirler ama corolla kadar dayanıklı değildirler.Parçaları bozulmaya daha yatkındır.Araç çoğunlukla şehir dışı kullanılacaksa tavsiye ederim.Şehir içi kullanım için alınacaksa arkadaşın cebi kuvvetli olmalı.Kolay kolay ısınmıyor motoru ve kısa mesafe kullanımlarda çok yakıyor.Ancak uzun yolda tadından yenmez ve zorlanmadığı sürece 1.6 araç gibi yakar.+Parçaları corolladan yaklaşık % 40 pahalıdır.
carinalarda pek hoş durmuyor açıkçası şöyle kitap gibi duranı çok nadirdökülüyomus gibi bunlar su 90/91 coronalar 20 yaşında ama bence avensis ve carinadan daha iyiler
ya Ferdi, şu ısınma konusunda yazdığını görmeden geçemedim ben 96 gli corolla kullanıyordum hatırlarsın. şimdi avensisimden çok memnunum. araba neredeyse anında ısınıyor kışın. ayrıca ben hep şehir içi kullanıyorum neredeyse, 1.6 corolladan sonra bütçemi zorluyor diyemem, çünkü 2.0 bir araca göre çok az yakıyor ve ekstra konforlu. tabi bu görüşlerimde, en derin kasislerde bile hiç bir yerinden tık sesi duymadığım aracımın etkisi olabilir...
Eskiden Cressida diye bir model vardi. O cok cilgin birseydi.
O da her halde toyota'ların en sağlamı Yakıt tüketimi yüksek olmasa alınacak bir araba.. duyduğuma göre sadece arıza yapmamak değil.. Zaman içinde fazla yıpranmıyor ve hatta sağından solundan tıkırtı bile yapmıyormuş.. ki her araba yapar..
Ben geçen hafta bir tane gördüm. Uzaktan marka ve modelini tanıyamadım ama araç o kadar ilgimi çekti ki hayatımda ikinci kez bir aracı yakından incelemek için yürürken yolumu değiştirdim Araç inanılmaz derecede diri duruyordu.