Gönderen Konu: 2007 model corolla lineama serviste ne kadara alarm ve sis farı taktırabilirim.  (Okunma sayısı 1939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
değerli arkadaşlar; 2007 model toyota corolla lineam var, bu aracımın sis farı, alarmı ve anahtardan otomatik kapı açma özelliği yok. ben bunları (sis farı, alarmı ve anahtardan otomatik kapı açma özelliklerini) serviste orjinallerini ne kadar maliyete yaptırabilirim..hepsini bir anda değilde parça parça yaptırırsam ayrı ayrı maliyetleri ne olur (sis farı maliyeti+işçilik maliyeti), (anahtardan otomatik kapı açma+orjinal anahtar maliyeti+işçilik+sorun çıkar mı,) (orjinal alarmını taktırırsan anahtardan otomatik kapı açma dahil maliyeti+işçilik..hepsini bir anda yaptırsam çıkacak maliyete göre servislerin kredi kartına taksit yapma olanağı nedir..şimdiden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim..
2007 model toyota corolla linea

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Doğukan Bey bu uygulamaların fiyatları eminim ki servisten servise bile değişkenlik gösterir + sizin pazarlık yapma yeteneğiniz de önemli :)   en az 2-3 tane servisi arayarak net bilgi almanızı tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Hepsini birden yaptırdığınız takdirde toplam maliyet daha düşük ve kredi kartına taksit imkanı daha fazla olacaktır. En az 6 taksit yapmaları lazım. Servisle görüşmeden önce mutlaka piyasadan bütüm işlemler için topluca fiyat alın. Çok düşük ve yüksek teklifler varsa eleyin. Kalanların ortalamasını alıp servis ile ona göre pazarlık edin derim. Aldığınız fiyatları bizlerle de paylaşırsanız değerlendirme yapma imkanımız olur.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
serviste yapılanlar orjinal uygulamalar degil bu özellikler için. onlarda piyasadan aldıkları urunleri  servis garantisi ile takıyorlar sadece.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
serviste yapılanlar orjinal uygulamalar degil bu özellikler için. onlarda piyasadan aldıkları urunleri  servis garantisi ile takıyorlar sadece.

Yaman bey yanlış yönlendirme yapmayın lütfen!
Toyota hem alarm hem de sis farını ve daha onlarca aksesuarı kendisi yapıyor ve satıyor. Bu kasaların linea donanımlı olanları için Toyota'nın sattığı orijinal sis far kiti 500 TL + 70-80 TL işçilik gibi bi rakamdı. Orijinal alarmı ise 150 TL + 60 TL civarı bi işçilik olması lazım. Parça fiyatı fixtir, bütün bayiilerde aynıdır. Ama işçilik konusunda Orhan beyin de söylediği gibi sizin pazarlık kabiliyetinize ve servisin işçilik fiyatına göre değişiklik gösterebilir.
 Ayrıca 1,6 Terra yada Sol donanımlı araçlardaki gibi anahtardan kumandalı olsun derseniz o anahtarın tanesi 350 TL civarı bi rakamdı. + Diş açma ücreti + immobilizer tanıtma ücreti : tanesi 400 TL gibi bi rakama gelir. Orijinal alarmların alarm kumandası fena değil. Bence alırsanız pişman olmazsınız.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
benim bahsettigim musteri ozellikle orjinal diye bastırmaz ise  piyasadan aldıkları urunleri takıyorlar daha ucuz oldugu icin.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bugün akşama doğru elazığda bulunan toyota servisini aradım...(şuan bingölde ikamet etmekteyim)..servise sis farlarını sordum, tanesine 220 tl + 80-100 ytl işçilik dedi. anahtardan otomatik kapı açmaya (orjinal) 400 tl + 75 tl işçilik + diş açtırma ücreti...alarmada 400 ü bulur dedi...her serviste fiyat ayrımıdır...serviste pazarlık şansımız var mı? çünkü ben bu arabayı alamdan önce başka bi corollaya expertiz yaptırdım (istanbul avcılar sonkar) fiyata 120 ytl dediler araya 2 kişi girinde fiyat 70 ytl ye düştü...sizce bu fiyatlar nasıl? orjinal alarm nasıl bişey acaba, alarm kumandası anahtarlık gibi mi anahtara takılacak? bide takılan malzemenin orjinal olup olmadığını nasıl anlıyacağız, servis orjinalden başka malzeme kullandığını hiç düşünmemiştim...
2007 model toyota corolla linea

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
fiyatlar tabiri caizse kol gibi bence ankaraya felan yolunuz düştümü ordaki servislere yaptırın....