0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis bölümde onlarca modifiye önerileri var oradan bakıp yapabilirsiniz. Krom sis farı çerçevesi servis dışında bulamazsınız. Serviste krom kit 2000tl civariYine krom işine girmişken krom egzoz ucu da yapsanız güzel olur.
Geçen aldığım araç için yeni akü almak için serviste idim egzoz ucu 200tl yaziyor ufacık metale sesi bile güçlendirmeyecem gereksiz benceMesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2015, 15:01:17Ayak ucu aydınlatma için forumda bir örnek gördüm ama yeterli bir aydınlık değil bence
Ayak ucu aydınlatma için forumda bir örnek gördüm ama yeterli bir aydınlık değil bence
@Riza Oguz (36344) kapı cıtalarıda baskent oto aksesuarda var ben deneyerek aldım hatta boylarına bakarak tam hepsi,cam ve ayna modüllerini bulursanız bende yaptırmak istiyorum,double teyplerinde markalarını paylaşır mısınız
Duble teyp derken ekranlı multimedya mı demej istediniz ? Şu anda aklımda navitech c222 galiba tam uyumlu olan model onu düşünüyorumMesaj Birleştirildi: Aralık 16, 2015, 11:53:34https://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=444Bu model
@Riza Oguz (36344) Linkteki modelin rami düşük ve çözünürlüğü az 800x480 çözünürlüklü ekran tam net olmaz. Başka modellere de bakın derim. Yurt dışı aliekspress e de bakın.