0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaptır tabi beyaz güvercine koruma bakım falan. Araç kendine gelsin şöyle bi. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2015, 20:05:32Aydın hocam, aracın iç resimlerini çekip de paylaşma şansınız olur mu bi ara?
Arkadaşlar istanbul şartlarında pasta cila yaptırmak için ideal periyot nedir sizce? Tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
Hava şartlarından ziyade sizin araca nasıl baktığınıza göre değişir. Yıkadığınız suyun ve şampuanın, kullandığınız boya korumanın etkisi çok büyüktür. Bunlara göre bir kere pasta yaptırırsanız düzenli boya koruma atarsanız aracınız çok uzun bir süre pasta istemeyecektir.
Açıkçası oto yıkamaya veriyorum su ve şampuan olarak ne kullanıyorlar sormadım ama sorarım artık. En son 3 ay önce yaptirmistim. Aracımı evin önüne ve yol kenarina park ediyorum yani kapalı bir alana degil.
Seçkin bey size msj atmıştır geri donmediniz boya koruma pasta cila konusunda yardımcı olursanız sevinirim kırıkkalede mi oturuyorsunuz yazın kırıkkalede olcam yaza gorusuruz insallah