0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzer sorun bende de var. 2009 Premium aracımda BT üzerinden telefon görüşmesi yapabiliyorum ama BT üzerinden telefondan müzik dinleyemiyorum. Acaba 2009 premiumlarda bu özellik var mı ?
2009 avensisimde de müzik bağlantısı yapılamıyor. teyp özelliğiyle alakalı. teyp kodunuz ne, sağ altta yazması gerekir?
Bendeki asıl sorun telefonla bluetooth araması yaptığımda arabanın bluetooth cihazını bulamıyor. Arabanın bluetooth cihazı açılıp kapana biliyormu yada sürekli açık mı kalıyor. Benim ki kapalı sanırım açamıyorum.
Ben her iki şekilde de kullanabiliyorum, hatta sesli olarak rehberden araması da güzel. Sanırım BT sürekli açık, ekranda simgesi çıkıyor zaten. menülerden phone-pairing gelerek tanıtıyorsunuz. Bir kere tanıtıldığında her araca bindiğimde otomatik bağlanıyor, demekki sürekli açık...
bir ara bende de sorun olmuştu eşimin telefonu tanımlıydı neyse bulup sildim sonra kendi telefonumda aratınca arabayı buldum da öyle tanıttım şimdi dediğiniz gibi sorun yok aynen binince otomatik...
Olmasi gerek. Cihazı tanıtırken telephone only standart olarak kaydetmeye çalışıyor ses tuşunu dondurup int. Audio seçip Bluetooth cihazını o şekilde kaydedin
değerli forum arkadaşları 2011 verso premium araçların bluetooth açılması konusunda yardımlarınızı rica ederim. Ekranda bt yazmıyor.
google aramada çıkması için verso elegant, 2010, bluetooth üzerinden, mp3 dinleme, eşleşmeandroid telefonu olup da telefonundaki medya dosyalarını bluetooth üzerinden aracın hoparlörlerinde dinleyemeyenler için çözüm (aracım verso elegant 2010, bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapabiliyordum ama mp3 gibi ses dosyalarını dinleyemiyordum):1- telefonunuza android marketten SoundAbout (birleşik yazılıyor) programını indirip kurun2-programı açın media audio kısmını bluetooth (mono) veya (mono) (dynamic) olarak seçin3-telefon ile aracın bluetooth unu eşleyin (forumda nasıl eşleneceği yazıyor, telefonla aracın bluetoothunu aramak diye birşey yok, arac teybinde gerekli ayarlamaları yapınca aracın teybinden telefona uyarı gidiyor ve eşleşme için şifre girmesi isteniyor)4-çalmasını istediğiniz medya dosyasını telefonda açın , sesin arac hoparlörlerinden gelmesi gerekHakan Bey,dediğiniz proğramı indirdim. (mono) (dynamic) olan kısmınıda seçtim.Daha önceden telefon ile otomobili eşleştirmiştim.Telefonda açtığım müzik parçasını dinlemek isteyince şuna benzer bir uyarı veriyor" görüşme esnasında dinlenemez" sisce nerde hata yapıyorum.Otomobil 2010 verso premiumnot: ses kalitesi pek iyi olmuyor gibi.
Bahsedilen program telefon yada teybin bir özelliği olmayıp bluetooth standartlarındaki A2DP desteklemeyen (media çalma) kulaklık vs. cihazları mono olarak kullanımını sağlar. Tabiiki mono olduğu için ses kalitesi oldukça düşüktür. Genelde bu program klasik bluetooth kulaklıklarda müzik dinlemek için kullanılır. Aldığınız hata uyarısı için play storede oldukça fazla program var, bluetooth mono diye arattırırsanız. Birde farklı programlar ile deneyin.