0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yurt dışından navigasyon cihazi getirsek turkiyede calisir mi?
Yüklü harita nedir tr haritası var mıdır. Bunlar önemli. Diğer türlü gps her yerde gps dir. Çok aşırı ucuz bulamadığınız sürece. Bence next navigasyon dan şaşmayın kesinlikle en iyisidir hem de yerli
Çalışır.Bu konuda her türlü yardımı yaparım.Anladığım konulardır.İster android,ister wince işletim sistemi olsun.Android forumlarında gezen çoğu navigasyonlar benden alınmadır.Mesaj Birleştirildi: Aralık 04, 2015, 21:20:47hangi ülkenin haritasını istersen var kardeşim.
Hepsine yüklenir.Bu çeşit cihazlar ya android yada wince işletim sistmlidir.Yani iki türlüdür.İgoda android olarak en zor bulunan çözünürlük 240x320 dir.kurarken biraz uğraştırır.Size pazartesi günü özelden en güncel igolardan apk,data zip ve gerekli tüm dosyaları göndereceğim. Bir denersiniz.Mesaj Birleştirildi: Aralık 04, 2015, 21:46:51O sitedeki navigasyon aletini tavsiye etmiyorum.Çok kötü.
Nickiniz nedir ?
özüt
Hee şu meşhur "özüt" sizdiniz demekki Bende "arslnilke" 2 sene öncesine kadar birçok forumda yöneticiydim. İgo üzerine sık sık paylaşım yapardım. Alman forumlarında ücretli hesaplarım vardı. Fakat yoruldum. Artık uğraşmıyorum. Birde bu forumda cracklenmiş veya ücretli programların kırılmış vs linkini paylaşmak yasaktır. Forumun geleceğini tehlikeye sokmaktadır. Bilginize
Bende bıraktım.Kendim için ilgileniyorum şimdi ve güncel gelişmeleri takip ediyorum.Ama arada sırada takipçilerimi kırmayıp paylaşım yapıyorum.Her şeyin bir sonu vardır.Elimdeki geniş arşiv duruyor.İsteyene özelden atarım.
Özdem bey peki Toyotoların kendi kullanmış olduğu ve 119 Euro Lisans ücreti istediği Navigasyon ile ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz?Bilginiz veya deneyiminiz varmı bu program ile ilgili acaba?teşekkürler.Sizin gibi birisi gerekiyordu bu foruma aslında Not: Sizin nick isminiz bana çok tanıdık geliyor bir yerlerden ama kestiremiyorum!
Yasal olarak ta pek doğru olmaz.