0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün gittim konuştum arka park sensörü sisfarı dahil 53 bin tl fiyat verdiler. paspas seti hediye ederiz o kolay dediler. nasıl sizce iyi mi fiyatı ?
52500 den 52 bin yaptılar. sis farı 850 park sensörü 300 tl hepsi 53150 yaptı 150 tl yi sildiler. total de 53 bin fiyat verdiler. bu denizli fiyatı afyonu aradım bizde bu fiyatın altına inemeyiz dediler. ne yapacağımı bilmiyorum. beklesem fiyatlar düşer mi acaba ?
Hala fiyat araştırması yapıyorsanız eğer Antalya bakırcılar Plaza da Ferhat bey var ona danışın derim. Dobra dobra bir adam. Fiyat konusunda bana Corolla da liste fiyatından 4.000 tl indirim yaptı Eylül ayında.
İlaveten, eğer imkanların 1.33 almaya elverişli ise onu al. Pişman olmazsın. Ancak bu motoru bilerek alırsan ve performans beklentin yoksa pişman olmazsın. Ama yok, biraz daha çıkarım üzerine diyorsan en az bir 10 bin lira fark var arada 1.6 Active veya Touch al derim. Ama korkma 1.33 almaktan. Hoş, bu forum da 1.33 lanetli motor olup alana burun kıvırırlar. Arabadan sayılmaz 1.33 Corolla ve Auris. Çünkü 1.6 sahipleri sanarlar ki altlarında V6 2.5 litre 250 HP Corolla var. Altı üstü 27 cc ve 33 HP fark var 1.6 ile arada. Sonuçta her iki motor da atmosferik. ha bir de alırsın her yorumunda "keşke" diyen genç arkadaş gelip "keşke şöyle alsaydın, keşke bundan taktırsaydın" der durur.