0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yukarıdan bir sürü yazı kırpmışsınız inanınki tepkinizin nedenini anlayamadım ama bu kadar kişi böyle tepki gösterdiyse arkadaşım sen yanlış yoldasın... bence ya ardan çık yada adamı ordan zorla çıkartırlar aman dikkat et... modifikasyonu 3 bölümde yapmalısın. 1. motor modifiye (kaput altı) Yürüyen aksam vites şanzıman dahil)lo2. dış modifiye (kaporta boya yapışkan tampon vs vs dış görünüm ve airodinamik)3. İç modifiye (konsol koltuk direksiyon vites vs vs )ama sanırım sen bunlar yerine bi kaç yapışkan ve bi kaç dış modifiye ile yüksek sürat yapmayı mı hedefledin ne yaptın ben anlayamadım neyse iyi araştır iyi para harcarsan hepimizi geçer en yakın duvara toslarsın... İyi Forumlar...
Yüksek hız için kusura bakmayın.. Ama bazı arkadaşlar yazım kırpıldıktan sonra okuyup, araca görsel olarak az da olsa güzel şeyler katmak isteğimi aracımı daha çok hızlandıracağımı düşünmüşler:)) hatta bazıları apaçi olarakta görebilir ama sorun değil sonuçta benim aracım benim zevklerim.. Benim düşüncemi apaçi olarak gören arkadaşın tepkisine, asıl apaçilik etme düşüncelere saygılı ol demekte istemiyorum daha fazla konuyu uzatmayayım.. Düzeltme için Hakan ÖZTÜRK abime, ayrıca fikrini sunan paylaşan abilerime kardeşlerimede teşekkür ederim
Yaptığım alınganlık değil herkesin parasının yettiği kadar araç alabiliyor benimde çeyrek motor dediğin arabaya yetti ve zorla alabildim.. Araç eski ama düzeltilebilir yanlarını aradım ister apaçi de isterse başka bişey.. İnsanları hor görme huyunuz hadsafhada belli ki, bu araca xenon farın orjinali takılamaz mı arkadaşım? illa 20tl lik xenonlardan mı takmam lazım da öyle konuşabiliyorsun.. Ve dahada araban hızlanmaz gibi cümleler kuruyorsun tekrar ediyorum hızlanmayacağını bende biliyorum ve öyle birşey demedim yazmadım.. Önerceksen öner, bişey öneremiceksen fikrinide al git arkadaş.