Gönderen Konu: toyota yaris modifiye  (Okunma sayısı 5590 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Küçük ama etkili.. Toyota yaris :D
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
toyota yaris modifiye
« : Aralık 03, 2015, 19:42:52 »
Merhaba arkadaşlar. :saygi: Bende 2004 model toyota yaris var ve fiziksel açıdan biraz modifiye etmek istiyorum ( yanlarına yapışkan yazılar , rüzgarlık, xenon far gibi ) daha fazla önerebilceğiniz bişeyler varmıdır acaba?..  ...........bu arabanın 1.0' ı böyleyse 1.3 yada 1.4'ü nasıldır bilemiyorum VVTI olması bence çok güzel .. Japonlar harbiden araba yapmasını iyi biliyorlar.  :alkis:

Duzenleme:Trafik kurallarina uyalim, uymayani uyaralim!.
''VARSA YOKSA KARŞIYAKA''

Toyota Club Türkiye

toyota yaris modifiye
« : Aralık 03, 2015, 19:42:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yaris modifiye
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2015, 22:21:17 »
K.bakmayın ama sizin dediğiniz o şeylere modifiye değil apaçi işi deniliyor.

Duzenleme: Alinti silme.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2015, 00:43:21 »
mehmet bey, öncelikle forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

daha sonra da xenon far konusunda ya çok ciddi paralar harcamanız gerekir ya da halojene devam. sadece ampulle trafikte tehlike arz edersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2015, 01:01:40 »
Yarisin reflektör farlara xenon olmaz, çok pis göz alıyor. Eyüp abinin dediğine de katılıyorum.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 04, 2015, 01:47:53 »
Hazır mercekli farlar var yaris için onları tavsiye ederim. Stop da var aynı zamanda. Spoiler orjinal spoilerin fotoğrafıyla fibercide yaptırabilirsiniz. 14 veya 15 inç jant ve yay da koyunca tam otoban faresi olur. :rofl: :rofl:

Forumdaki hız kurallarını de hatırlatmak isterim ayrıca. Hız sınırın aşan rakamları yüksek hız olarak düzeltmenizi tavsiye ederim :)
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2015, 02:41:31 »
jant yay,spoilir  camlara film, beyaz ampul farlara  bide pasta cila mis gibi olur  ha bu arada  yapiskan yazilar xenon far arabanin gücünü artirmiyor [emoji38]
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2015, 08:02:20 »

Ya 3 adet A4, Passat,Bmw 3,serisi (b-c segmentleri saymıyorum bile) eskittik bir kere bile yukarıda yazılı olan hız değerlerine ulaşmadık. Bu nasıl bir cesarettir arkadaş!!!
Ayrıca yapmak istediklerinizle ilgili olarak şunu diyebilirim ı Yaris'in yerinde olsam ilk duvara çarpar kendimi pert'e çıkartırım :D (latife yaptım alınmayın

Duzenleme: Alinti silme
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2015, 09:53:40 »
Yukarıdan bir sürü yazı kırpmışsınız inanınki tepkinizin nedenini anlayamadım :) ama bu kadar kişi böyle tepki gösterdiyse arkadaşım sen yanlış yoldasın... bence ya ardan çık yada adamı ordan zorla çıkartırlar :) aman dikkat et...

modifikasyonu 3 bölümde yapmalısın.
1. motor modifiye (kaput altı) Yürüyen aksam vites şanzıman dahil)
2. dış modifiye (kaporta boya yapışkan tampon vs vs dış görünüm ve airodinamik)
3. İç modifiye (konsol koltuk direksiyon vites vs vs )

ama sanırım sen bunlar yerine bi kaç yapışkan ve bi kaç dış modifiye ile yüksek sürat yapmayı mı hedefledin ne yaptın ben anlayamadım neyse iyi araştır iyi para harcarsan hepimizi geçer en yakın duvara toslarsın... ;) İyi Forumlar...  :rofl: :DUR: :argh:
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2015, 13:47:56 »
Yukarıdan bir sürü yazı kırpmışsınız inanınki tepkinizin nedenini anlayamadım :) ama bu kadar kişi böyle tepki gösterdiyse arkadaşım sen yanlış yoldasın... bence ya ardan çık yada adamı ordan zorla çıkartırlar :) aman dikkat et...

modifikasyonu 3 bölümde yapmalısın.
1. motor modifiye (kaput altı) Yürüyen aksam vites şanzıman dahil)lo
2. dış modifiye (kaporta boya yapışkan tampon vs vs dış görünüm ve airodinamik)
3. İç modifiye (konsol koltuk direksiyon vites vs vs )

ama sanırım sen bunlar yerine bi kaç yapışkan ve bi kaç dış modifiye ile yüksek sürat yapmayı mı hedefledin ne yaptın ben anlayamadım neyse iyi araştır iyi para harcarsan hepimizi geçer en yakın duvara toslarsın... ;) İyi Forumlar...  :rofl: :DUR: :argh:
Oktay bey silinen tek şey Mehmet bey arkadaşımızın belirtmiş olduğu yüksek hız değerleri. Akabinde yüksek hızların  yazıldığı yazıldığı alıntılarda da düzenleme yapılmış Hakan abi tarafından hepsi bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2015, 16:52:43 »
Yüksek hız için kusura bakmayın.. Ama bazı arkadaşlar yazım kırpıldıktan sonra okuyup, araca görsel olarak az da olsa güzel şeyler katmak isteğimi aracımı daha çok hızlandıracağımı düşünmüşler:)) hatta bazıları apaçi olarakta görebilir ama sorun değil sonuçta benim aracım benim zevklerim.. Benim düşüncemi apaçi olarak gören arkadaşın tepkisine, asıl apaçilik etme düşüncelere saygılı ol demekte istemiyorum daha fazla konuyu uzatmayayım..:) Düzeltme için Hakan ÖZTÜRK abime, ayrıca fikrini sunan paylaşan abilerime kardeşlerimede teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 05, 2015, 21:10:28 »
Yüksek hız için kusura bakmayın.. Ama bazı arkadaşlar yazım kırpıldıktan sonra okuyup, araca görsel olarak az da olsa güzel şeyler katmak isteğimi aracımı daha çok hızlandıracağımı düşünmüşler:)) hatta bazıları apaçi olarakta görebilir ama sorun değil sonuçta benim aracım benim zevklerim.. Benim düşüncemi apaçi olarak gören arkadaşın tepkisine, asıl apaçilik etme düşüncelere saygılı ol demekte istemiyorum daha fazla konuyu uzatmayayım..:) Düzeltme için Hakan ÖZTÜRK abime, ayrıca fikrini sunan paylaşan abilerime kardeşlerimede teşekkür ederim :)
Arkadaşım niye alınganlık yapıyorsun ki. İlk mesajında yazdıklarıni aracına uygulayan herkese apaçi deniyor. Önerebileceğiniz bi şey var mı diye sordun sana direk cevabı verdim Acı ama gerçek bu.
Merak etme burdaki bi çok arkadaş ben dahil  az çok bilir 2 tane sticker ile  çakma Zenon la arabanın hizlanmayacagini.
Sen zevk alacan diye merceksiz fara Zenon bağla karşıdan gelen millet kör olsun sıkıntı yok.
Sen zevk alacan diye çeyrek Porsiyon motoru olan arabanla hız limitlerini aş milletin canını hiçe say sıkıntı yok. Zevk buysa K. Bakmada ona zevk denmiyor..
Arka cama da  yazdır duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim oldu işte tamamdır  modifiye işi. Şimdi diyeceksin ki zevk benim araba benim
haklısın istediğini yap ama bu yaptıklarına apaçi işi  deniliyor ben bunu söyledim.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 06, 2015, 03:45:47 »
Yaptığım alınganlık değil herkesin parasının yettiği kadar araç alabiliyor benimde çeyrek motor dediğin arabaya yetti ve zorla alabildim.. Araç eski ama düzeltilebilir yanlarını aradım ister apaçi de isterse başka bişey.. İnsanları hor görme huyunuz hadsafhada belli ki, bu araca xenon farın orjinali takılamaz mı arkadaşım? illa 20tl lik xenonlardan mı takmam lazım da öyle konuşabiliyorsun.. Ve dahada araban hızlanmaz gibi cümleler kuruyorsun :) tekrar ediyorum hızlanmayacağını bende biliyorum ve öyle birşey demedim yazmadım.. Önerceksen öner, bişey öneremiceksen  fikrinide al git arkadaş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 06, 2015, 08:06:17 »
Burada amacimiz problem olusturmak degil arkadaslar, problem cozmek. Bunu da dogru yoldan, baskalarina sorun olusturmadan yapmak. Toplumsal acidan yardimlasma iyidir.
Vurgulamak istedigimiz noktalarda karsimizdakinin konuyu anlama niyetini ogrenmek icin biraz firsat vermeye calismaliyiz. Mehmet arkadasimiz da isi dogru sekilde yapma cabasinda anladigim kadari ile. Eyup arkadasimiz da, trafikte edindigi izlenimler ile genelleme de bulunmus ve buna uzulerek her kes katiliyordur sanirim. Isin diger boyutunda, araci standart olup, kullanim tarzi bahsedilen sekilde olanlar da var maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Aralık 06, 2015, 08:09:27 »
Yaptığım alınganlık değil herkesin parasının yettiği kadar araç alabiliyor benimde çeyrek motor dediğin arabaya yetti ve zorla alabildim.. Araç eski ama düzeltilebilir yanlarını aradım ister apaçi de isterse başka bişey.. İnsanları hor görme huyunuz hadsafhada belli ki, bu araca xenon farın orjinali takılamaz mı arkadaşım? illa 20tl lik xenonlardan mı takmam lazım da öyle konuşabiliyorsun.. Ve dahada araban hızlanmaz gibi cümleler kuruyorsun :) tekrar ediyorum hızlanmayacağını bende biliyorum ve öyle birşey demedim yazmadım.. Önerceksen öner, bişey öneremiceksen  fikrinide al git arkadaş.
Şimdi  fakir edebiyatı  yapıp olayi başka yönlere çekmeye çalışma. Mesela Şuan benim bir arabam yok. Zamanında kartala da bindim dacia logana da bindim son aracim corollami bazı sıkıntılarimdan dolayı sattim.  Ne  seni nede bir başkasını asla hor görmem arkadaş orda bi dakka duracaksin. Aracın eski olabilir ama etiket yapıştırmakla , camlara rüzgarlık yapıştırmakla veya en kalitelisi olsun 500 tl'lik Zenon baglamakla aracın bakımlı ve modifiyeli olmaz. Tekrar soyluyorum Olsa olsa apaçi işi olur. Bunu ben değil kime sorsan sana söyler. Sen bu uygulamalari yapmayı düşündüğünü söyledin bende sana yaparsan ne denilecegini söyledim olay bu.
Aracının eski ve düzeltilebilir yanlarını degistireceksen Zenon ve etiket yerine başka yerlerine el at. Önce mercekli far takım al mesela ondan sonra Zenon bağla diyecem ama o farlarından merceği hiç ise yaramıyor. Yani anlayacağın Zenon far olayı başlı başına büyük bi masraf.
Arabamin hızlanmayacağını biliyorum diyorsun da neyse uzamasın..
Sana en başından önerimi yaptım hala daha yapıyorum. Diğer arkadaşlar da yapmış.
Yine gidip istediğini yapabilirsin arabana ama burda konu açıyorsun arabama böyle böyle yapmak istiyorum diyorsun herkes ne biliyorsa ne görüyorsa söyler ne dusunuyorsa soyler kızmak darılmak yok. Hele ki hor görme assagilamak hiç yok bunu da unutmayalım. Hakkında öyle düşündüğümü sanıyorsan kirildiysan hakkını helal et. Amacim seni kırmak değildi.
 apaçi kelimesini assagilamak için söylemedim genelde böyle arabaya etiket sticker yapistiran farlara ve sislere insanı kör eden renkte kelvinde Zenon bağlayan arabanın Egsozu çok pis bağırtanlara öyle dendiği için söyledim.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 06, 2015, 09:50:29 »
Mehmet bey kardeşim sen aracının 4 tarafından çekilmiş fotoğraflarını ekle buraya. Sonra da araç üzerinde ucuz ve güzel oynamalar ile sana fikir veren arkadaşlar olacaktır. Sen de bütçen dahilinde yapmak istediklerini zaman içinde yaparsın. Belli ki bu konuda yetersizsin. Forumdaki dostlarımız sana seve seve yardımcı olurlar ;)
Xenon içinde şunları söyleyebilirim. Xenon gazı yüksek bir güce sahip olduğu için normal far taslarında kullanmak karşı yönden gelecek kişiler için yüksek risk yaratıyor. Bu nedenle xenon farlarda ışık gücünü minimum'a indirmek için de xenon uyumlu mercek kullanılır. Halojen ampul merceklerin de bile tam randıman almak mümkün değil. Normal farlara göre daha iyidir ama gerçek bir xenon'a göre yine yetersiz kalır.
Kaliteli bir aydınlatma istersen bunun maliyeti de ciddi boyuttadır. Aksesuarcılarda bulunan mercekli farlar ile bırak önünü görmeyi burnunun ucunu göremezsin.
Diyeceksin ki merceksiz xenon takan var. Emin ol onlara edilen küfürün haddi hesabı yoktur.
Sana tavsiyem xenon hariç başka uygulamalar yapman yönünde olacak.

Ayrıca Eyüp arkadaşımızın çeyrek motor söylemi hor görmek değil bilakis 1,0 motor ile konunun başında belitmiş olduğun yüksek hızlara çıkmış olman. Başka anlam aramana gerek yok. Eyüp abini tanır ve bilirim seni kıracak, alay efecekw veya küçük görecek anlamda bir şey yazmadığına inanabilirsin.