0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracımda sağa ve sola dönüşlerdeki takırtının "AKS veya AKS KAFASI" sorunu olarak tespit ettik.Asıl soru şurada: Çin malı kullanan ustalar sorun yaşamadık 10 arabada belki 6 - 7 ay sonra 1 araba şikayet etti. kullanmakta sorun yok cevabı aldım. Çok güvendiğim iki ustadan da diğer araçlarda da çin kullanılıyor ve hiç sıkıntı yok rahat ol dediler. Şimdi: Japon menşei olan urw yada nkn aks kafası alıp sağ sol olarak 400 tl civarı maliyet oluyor. Korkum dış aks kafasını değiştirince de bu sefer içi aks kafaları da bana masraf çıkaracak korkum var. Defalarca sökülüp takılsın istemediğim arabama kaliteli olan çin üretimi komple aks yada şaft alayım diye düşünüyorum. Tecrübe edenler veya ustalardan ricam sadece dış aks kafası kurtarır mı?
bunlarda ekseri dış aks kafası bozuyor, forumdaki ufuk sönmezden özel mesajla tavsiye al ve ona sipariş ver kaliteli mal satıyor hemde uygun verir.
Arkadaşlar bu konu gerçekten çok yararlı olmuş siz siz olun kesinlikle piyasadaki 15-20 tl lik aks körüğü taktırmayın 6 ay sonra çürüyüp içerisine pislik alarak aks kafasını bozuyor,ya servisten yada çıkmacıdan bulun, ben böyle kurtuldum.
Körüğü mü?
Krank keçesi değişecek orjinal temin ettimde bi türlü fırsat bulamadım. Sökülmüşken aks körüğünüde değiştirecem.
Krank keçesi işini yaptınız mı? Maliyet ve malzeme nasıl oldu bilgi verseniz mutlu oluruz.
Yok hastam olduğu için fırsat bulamadım. Arka keçe Ufuk beyden orjinal 115 liraya almıştım. Torpidoda duruyor.
Marka nedir mahsuru yoksa söyleseniz?Çok soru sorduk kusura bakmayın Yaşar Bey.