0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SelamunaleykümSoğukta havaların soğuması ile beraber sabah çalıştırınca stop etme sorunundan dolayı yaklaşık 3 hafta kadar önce özel servise gittim.Üst kapak(külbütör) söküldü ve sbubapalra bakıldı bişey yok bunda deyip kapatıldı fakat kapattıktan sonra contaya destek olarak silikon sıktılar.Kurudu iş,bitti ve bugün buji değişimi için(aracın sorunundan dolayı) bobinleri çıkarttık ve görüntü resimlerdeki gibi.Bobine yağ sızmış. Bu anormal bir durum mudur? Ustayı aradım,çok değilse sıkıntı olmaz bi ara getirirsin dedi siz ne dersiniz?
Bobin arıza yapmış olabilir. Malum bobin arıza yapınca da stop etme tekleme sorunları ortaya çıkıyor.
Bobinlerde varsa muhtemelen bujilerdede az da olsa vardır buda soğuk havalarda calismama ve tekleme yapar üst kapak contani değiş değişen ustayada söyle sıvı contayi bol sursun 20 30 lira üst kapak çoktan tutar 20 lirada işçilik max 50 liraya işin hallolur kardeşim yuvaları da temizletmeyi unutma yağı emecek bir bez parçası ve tornavida ile yuvaları temizlettir ustana
Takipteyim Mehmet Bey sonuçları burada paylaşırsanız iyi olur. Yağlanma bende de vardı.
Conta yolda geliyo değişeceğiz Sedat Bey.Ama benim sorunumun kaynağı bu değil,bu sadece sorunu çözmek isterken ekstradan çıkan ust kaynaklı sorunlar.
MAF sensörünü temizleyin,Bujilerin durumunu kontrol edin, periyodunda değişin,Enjektör temizleyici kullanın.Not: LPG olmadığını varsayıyorum.
Kompresör testi yaptırmalısın, sekmanların değişmesi gerekebilir, bu vesileyle subapların daha net gözlemlenmiş olur. Egzantrik boşluğunun normal değerlerde olması subapların tam kapandığı anlamına gelmez.