0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim 20bin km. ömrü var filtrenin. 20bin km olduğundan diğer filtrelerden pahalı. Dışarıdan 120 tl ye alıp kendin de değiştirebilirsin diyeceğim ama garanti dışı kalır sistem. mecburen 20bin km. geçtiğinde serviste değiştireceksin.
20.000 de değişiyor ama.Normal değişme süresi yılda birdir.İster 5000 ister 20.000 yapın.
Garantisi onemli değil garantisi bitti zaten disaridan nerden bulabilirim birde yeri nerede bu filtrenin bi bakmak istiyorum temizleme sansimiz felan var mi?
Filtre icin fiyati normal değil cok yuksek brcnin felan dedigim gibi 50tl bisey ama kirli oldugunada eminim bayi 180tl diyor bakalim napacaz
Filtre 7 tl. Nette var. Lpg kablo. Com da.
abi şöyle bişe var bizdeki sistemin adını bilmiorum sıralı sistem ama lpg tankı depo şeklinde simit değil bütün markaların filtreleri en fazla nette 40 50 tl 20 ye bile var ama prins neden böle anlamıorum
Vsi2 ve Silverline ın filtresi farklı Talat, ayrıca o linkteki orjinal ürün de değil. Zaten 20bin km.de 1 değiştiriliyor, orjinal olması taraftarıyım. Orjinal olarak da google da aratınca bulunabiliyor kolaylıkla.
Mutlu Tekir kardeşim,Sitesinde 20.000 de yazdığını bende biliyorum.Ben tüm araçlarımda prince kullandım.20.000 ni iki yılda yapıyorsa bir kişi; iki yılda bir bakıma gidecek demek değildir.Ben prince servisleriylede görüştüm.Yılda bir kere gelinmesi gerektiğini söylüyorlar.Diyelim 10.cu ayda 20.000 yaptınız.O zaman kontole gideceksiniz değil mi? Ben diyelim 10.cu ayda 10.000 yaptım.12.ci ayda yinede kontrole gitmem gerekiyor.Bunu anlatmaya çalıştım.