0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese Merhaba.Araç 2003 sol paket corolla.Ön taraftaki çift lamba çalışmıyor, sigorta mı attı? Çözümü nasıl yapılabilir.Otomatik klima çalışmıyor. Auto tuşuna basınca mod olarak direkt olarak ayakları gösteriyor ve kalorifer hızı sıfırda, herhangi bir tepki yok. fakat buğu çözme, ısıtma soğutmada bir problem yok, illaki düğmelerden elle ayarlanması gerekiyor, e ne anlamı kaldı ki auto tuşunun o zaman? Problem nedir, teşhis nedir bilen var mı?Teşekkürler?
Yanıtlar için teşekkür ederim.. Tuşlar çalışıyor fakat auto modu direkt olarak ayaklara çeviriyor ve fan hızı sıfırda
Yardimlarinizi bekliyorum, klima auto ya basinca sifir pervane hizina geliyor, her seferinde pervane hizini elle ayarliyorum bu sefer de auto tusunun isigi sonuyor.
Iyi geceler, ayrı bir konu açmak istemedim, konuyu açanın izniyle bir sorum var, 2004 1.6 sol toyota sahibiyim, aracımı yaklaşık 6 ay önce aldım, serin havalarda aracın klimasını devreye sokmadan dışardan gelen hava içeri girsin istiyorum ama havalandırma butonlarındaki auto düğmesine basınca ac ışığıda yanıyor ve kapatamıyorum ac ışığını yakmaksızın havalandırma çalıştıramıyormuyuz?