0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün herkese iyi geceler diliyorum. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Forumda arattım ancak bulamadım. Aracım yaklasık 80000 km dir lpg ile kullanılıyor ve artık subaplar görevini tam yapamıyor. Rolantide dalgalanma, titreme, motorun gürültülü çalışması gibi bir cok belirti var. Boğaz kelebek maf sensor temizliği yapıldı bujiler değisti ancak sorun cözülmedi. Yarın arkadasım ve aynı zamanda da toyota ustası olan arkadasım subapları değiştirmek için üst kapağı sökecek ve işlem baslamış olacak. aracıma güneş marka celik subap takılacak. Bu markayla ilgili pek bilgi sahibi değilim. aracında kullanan var mı ya da bu markadan daha iyi marka önerecek olan var mı acaba. Malum zor bir işlem ve sorun yasamak istemiyorum yardımcı olursanz cok sevinirim. Tesekkur ederim simdiden
Verdiginiz bilgiler icin hepinize cok tesekkur ederim ozel sebeplerden oturu foruma giremedim 10 gundur. Yaptirdigim islemler icin bilgi vereyim. Iscilik 700 lira parcalarin toplam fiyati ve rektifiye islemi icin de 700 lira para odedim. Cok sukur sikintim yok. Subap markasi da gunes celik subap takildi. Benim sizlere baska bir sorum daha olacak subaplar degisti ancak bu titreme sorunu devam ediyor yani devir 600 bazen 550 bazen 650 arasinda gezinme yapiyor. Cok rahatsiz etmiyor ama bu normal mi merak ediyorum. Bu rolanti de tutremeye akünun eski olmasi etki eder mi acaba simdiden tesekkur ederim