0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler bilgilendirme için. sanırım Mehmet beyin belirttiği ürünü almak daha kolay olacak. ürün siparişini veriyorum . montaj ve videosunu forumda paylaşırım. iyi forumlar.
arkadaşlar aracıma far sensörü ile fallow me home (eve kadar takip etme) olayını yaptım ve gayette güzel oldu. ayrıca araca xenon farda ekledim ve bunlarda bile sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim.
corolla da uğurlama var ama bir de karşılama olsaymış daha bir güzel olurmuş bu linki paylaşılan ürünü sadece karşılama amaçlı kullanabilirmiyiz ?
Konu ile ilgisi yok ama hiç kaynak bulamadım. Aracı kikitleyip açınca korna çalmasını sağlayamaz mıyız? Bazı araçlarda görüyorum çok hoşuma gidiyor. Çok kısa bir korna sesi çalıyor sadece.
Follow me home montajının detaylarını verirseniz düşünen arkadaşlar için yararlı olur.
Hayırlı olsun benim araçta karşılama uğurlama+far sensörü mevcut. Fakat karşılama uğurlama modu çalışmıyor söküp bakmam lazım. Kapılar kilitli iken bir kez daha kumandaya basınca 25 saniye boyunca 4'lüler yanıp sönüyor.Merkezi kilit özelliği
yaşar bey teşekkür ederim yönlendirme için. dediğiniz ürünlerden birisini aldım ve kullanıyorum. benimde bir kez başıma geldi. karşılama uğurlama çalışmadı. elektrik bağlantısını sökerek tekrar bağladım düzeldi. sanırım resetleme yaptı. belki sizdeki sistemde devre dışı bırakma özelliği vardır. sizin de bahsettiğiniz gibi kontak yarım açıkken kumandaya bastığımda devre dışı kalıyor. tekrar bastığımda devreye giriyor.
Benimkinde muhtemelen transistör arızası var.Işık Sensörü camın kenarında üzerindeki düğme işlem yapmıyor kontağı açınca direk parkları yakıyor bende fişi çıkardım
Toyotanın orjinal alarmını taktırın onda bu özellik var.hemde kumandadan kilit tuşuna bastığınızda sisler hızlı hızlı yanıp sönerken bip seside veriyor.tavsiye ederim.
hangi modelden aldınız. benim aldığım ürün 1 yıl garantili birebir değişimi var.Mesaj Birleştirildi: Ocak 18, 2016, 16:06:45sislerin hızlı hızlı yanıp sönmesindeki amaç nedir?
Aracın yerini belli etmesi. özellikle karanlıkta çok işe yarıyor yada alışveriş mağazalarının otoparklarında yanıp sönen lambalar sadece benim değil herkezin dikkatini çekiyor