0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunu kırmadan çıkart, kalıbını al. Sonra tabelacı yada boyle oto cam vb şeyler satan yerde Mika yada pleksi glass malzemeyi kes. Olur sanki
Arkadaşlar buna ne yapılır? Uzun zamandır çatlaktı bugün farkettim dökülmüş ısı falanda görmedi. Buralarda çıkma bulunmaz bulursam zaten komple verirler. Kendi aklımda bişey var onu yapayım diyorum önerisi olan?
her hangi bir sana yakın servisin yedek parça bölümünü telefonla ara şasi nosu veya plakayla bakıp parçanın olup olmadığını söylerler gerekirse sipariş verirler parayı yollarsın kargoyla yollarlar.
Aklımı okudun abi benim ilk aklıma gelen düz mika takmak fakat nasıl tutturacam derken kendi tırnaklarını kesip takmayı düşündüm. Buralarda civata dahi bulunmuyor artık izne gidince bakarım kısmetse.
Bu hazır olur abi Yaşar'da ben kafadan eldeki imkanlarla nasıl yaparım derdinde O en son çare benim için mesela, hiç yapamazsam servisten bakmak Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2015, 20:25:27Aklıma ne geldi bak Biraz basit kaçar ama bu hani vernel falan tarzı opak renkte sıvı detarjan kabları oluyor ya, içini hafiften gösteren, onuda değerlendirebilirsin. İnce olduğundan biraz büyük kesip içine oturtabilirsin Ama ısıya ne kadar dayanır onu bilemem O kırılan parçanın dişlerine bakmak lazım.
Şu an gecedeyim yarın bakarım bi şeylere. Kırık camın ortasını kesip parçamı yapıştırsam. Dediğin plastik olur tavanı hiç kullanmıyorum zaten ısıya dayanır. Tam ortasına sığacak şekilde led bulsam olur. Ben sabaha kadar bişeyler daha düşünürüm.
çocuklar altınızdaki araba toyota bir asaleti var, böyle uydurma ve görüntü kirliliği yapacak şeylere tevessül etmeyin.
30tl için uğraşma al tak orjinal yapıştır gelsin
Geçen gün birisi bu camı satıyordu. Orjinal parça diye paylaşmıştı facebookta bir sayfada. Efsane kasayla ilgili bi erdi ama hatırlayamadımşimdi yerini.
Bulunabilen uygun fiyata birşeymiş... İbrahim Tatlısesin Bi FÜLÜT KAÇ PARA ULENNNNNN filim repliği aklıma geldi
Bence Facebooka girmenize gerek yok. Zira bu satıcı benim ilk aklıma gelen ihtimaldi ama servisin fiyatı daha ekonomik olacaktır.
30 liraya çıkmasını aldım. camıyla gönderdi. biraz eski gibi göründü önce ama bulaşık süngeri ve çif ile temizledim. resmen parladı