0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yetkili servislerin bu fiyatları istemeleri normal gibi, güvenilir ve tanıdık özel servis varsa orada da yaptırabilirsiniz. Sonuçta büyük paralar verip 2. el araç alacaksınız içinizin rahat etmesi açısından 300 TL'ye değer. SMS sorgulamalarını da yaptınız mı?
sms sorgulama yapmadım ama sahibi 700 tl gibi bir kaza kaydı var dedi.dediğiniz gibi servis mantıklı. Servis le tekrar konuşacağım. Zaten 60.000 bakımına az kalmış.
Kaza geçmişini, eğer araç kaza yapmış ve sigorta/kasko kanalıyla yaptırmış ise veya serviste yaptırmış ise öğrenebiliyorsunuz. Örneğin bir kazaya karıştınız, A aracı 8/8, B aracı 0/0 kusurlu olsun. A aracının zorunlu trafik sigortası B aracının masraflarını karşılıyor. Ve B aracının plakasından sbm/tramer gibi sorgulamalarında bu hasar kayıtları ortaya çıkıyor. Ama diyelimki bir sürü masraf ta A aracında var. A aracı eğer yetkili serviste değilde sahibi herhangi bir tamirciye götürüp kendi imkanları ile aracı tamir ettirirse işte A aracının o hasarını bir türlü öğrenemiyorsunuz.
Arabaya bugün baktım ama geç olduğu için expertize yarın götüreceğim arka çamurluk çiziklerden dolayı boyalı, sağ arka kapıda motorsiklet sürtmüş ondan dolayı 875 tl kayıt var. Birde arkada stop lambasının yanında boyası düzeltme var. Fotoğrafları mevcut. 2 aylık zannedersem fbr marka kit takılmış muayene ile beraber işlenmiş. Fiyat 49.750 son diyor. Bu arada osmaniye toyota servisini aradım. Expertiz yapmıyoruz dediler satıcı ile alıcı arasına girmiyoruz. Bu toyotanın kararı dediler. Birde fbr marka kiti ilk defa duydum.km 57 000 de. 08/2010 trafik çıkışlı 2011 model diye yazıyor. Kararsız kaldım fiyat çok mu?