0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, Android kullananlarınız bilir belki TASKER-Automate it vb gibi güzel görevlendiriciler var. Şu olursa şunu yap bu olursa şu şekilde davran gibi programlama ile telefon yada tablette robotlaştırmalar yapabiliyoruz. Bunu Windows ta yapabilme imkanı sunan bir yazılım yada mevcutta bir yöntem varmıdır.Mesela, A programını açınca B programını da aç,Ekran kapandımı, açık olan programları kapat gibi
Arkadaşlar Allah razı olsun. Perfect automation diye bir program buldum. Ama şu var bu işler windowsta androiddeki kadar kolay değilmiş. Androidde tasker vardı her istediğimi yapabiliyordum nerdeyse.Ne yapacaktım, tablete elektrik gelince ekranı açtıracak ve sırası ile kullanacağım programları açtıracaktım. İgo navigasyon açınca konum hizmetini açacak, müzik açıncada bt yi aktif edecekti
Boolean mantigi ile gelistirmek gerekli.
Chiplerin ici de o mantikla calisiyor Ve ile Veya lar var. 1 ve 0 lar. Kapilar var, kosullar var. Cok eskiden basit duzeyde olanlari cozerdim. Zevklidir ama adimlar arttikca cok karmasiklasir. Yapay zeka tarafinda ise Bulanik Mantik var. Onda iki olasiligin arasi da var. Yani siyah ve beyazin yaninda sonsuza yaklasan gri tonlari.
AutoHotFlow. Bunu bir deneyin. https://automagic4android.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=3840&view=unread#unread