0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuncu linkBagaj muhafazası tutan plastik üründür. Sökmek için cart diye çektiğimiz. Diğer ikisi motor muhafaza plastigi alt kısım yağ karter altındaki plastigi tutan klipslerdir. Ilk 2inkteki ürünlerin ikisi de aynı işi yaparAceleniz yoksa çinden çeyrek fiyatına alabilirsiniz.
Hahah vardır yani. İngilizcesi bi bilemedim. Baktım ama cikmadi[emoji51] [emoji51] hatta gözüne gözüne link verecektim Ama bulamadım ama vardır yani[emoji51] [emoji51] [emoji51]
Hadi ama lütfen [emoji14] [emoji14] [emoji14] Google bulamadı mı?
http://urun.n11.com/oem-yedek-parca/klips-90467-07166-toyota-P64384244bundan alsak motor üstüne olmaz mı ki? uyacaksa hiç uğraşmayalım
Ben diğerinden sipariş ettim bakalım ne gelecek eğer olacak olursa fotosunu çekerim sizlere. Zaten ben 75 TL dolsun diye aldım bu klipslerden.
Murat hocam yanlış hatırlamıyorsam kaput altı Klipsler tek parça olanlardi uyar büyük ihtimalle. Neden lazım oldu klipsler kırıldı mı
Yok hocam hepsi çift parça onların. Bastırılarak giren kısım ve tırnaklı kısım 2 parça.Evet kırıldı yada işlev görmez oldu. Ve bunları yetkili serviste taktırmıştım Komedi ya 2,5-3 TL bunların tanesi +KDV falan herhalde. Yolda görsek tekme atılacak şeye bu kadar yüksek para istenmesi saçma.