0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Yasir ÇELİK (35330) Önce sigortaları kontrol edin, belki sigorta atmıştır. Sorun far ampullerinde ise, değiştiriyor iken daha güçlü aydınlatma sağlayan osram nightbreaker veya philips diamond vision tercih edilebilirsiniz. Bu konuda forumda yapılan paylaşımları da incelemenizde yarar var.
Cevap için çok teşekkür ederim konuları şu an inceliyorum Sigortaları nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum abi o konuda da yardımcı olur musunuz acaba
Senin aracın sigorta kutusu yerini tam bilmiyorum ama 2 kutu olması lazım, kullanma kitapçığın varsa hangi ekipmanın sigortasının nerede olduğu numaralandırılmış olarak yazar, bulup kontrol edebilirsin veya bilen arkadaşlar direk söyleyebilirler.
Ampul icin Aytac yoneticimizin belirttigi urunlere bakabilirsin. Beyaz isik yayan ampul ise tavsiye etmem, karsidan gelenlerin ve bu tarz ampul kullananlarin sagligi acisindan.
Ampulu takarken camina temas etme Yasir.En sagliklisi temiz bir eldiven kullanmak, yine camina temas etmeden.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=63606.msg860767#msg860767Ampul değiştirirken referans olur, işinize yarayabilir.