0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Bir fikir danışman istiyorum. aracın herhangi bir yerinden kabloyu direksiyonun içinden geçirip nasıl getirebiliriz? Direksiyonun içindeki zembereği kullanmadan? Spiralimsi bir kablo kullanılarak böyle bir şey yapılabilir mi?
Süpersin hocam, Eline emeğine sağlık. Bende bunun gibi uzaktan kumandalısını düşünmüştüm, ayna ayarlama, bagaj açma vb şeyler için. Böyle sizin gibi cevherleri görmek çok hoş oluyor.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=65015.msg881382#msg881382
helal olsun çok güzel iş çıkarmışsınız
Teşekkür ederim. Sizin projede çok fonksiyonlu tuş takımı var. Bizimkisi basit kalıyor yanında.Mesaj Birleştirildi: Kasım 23, 2015, 10:36:42Teşekkür ederim.
Basit masit, çalışıyor mu işini görüyormu ona bakacaksın hocam Benimkisi google veritabanında yer kaplarken sizinkisi kullanılıyor
Tebrikler çok güzel çalışma olmuş dizel araçlara uygulanabiliyor mu bu?
Güzel bir çalışma emeğinize sağlık bunu başka araçlarla paylaşmayı düşünürmüsünüz Yani işi ticarete dökmek isterseniz ilk müşteriniz olayım
tebrik ederim güzel çalışma.kolay gelsin devamını bekliyorum.
Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Böyle ciddi emek ve bilgi birikimi isteyen şeylerin aramızda olan arkadaşların yapması ayrı bir gurur verici.
Selamın aleykümçok şahane bişi olmuş emeğine sağlık iyi günşerde kazasız belasız kullanmanı dilerimselametle
İyi calişma olmuş,Elinize saglık.
tebrik ederim. düğmelerdeki kılavuzları beyaza boyayabilirseniz orjinal gibi duracaktır. hatta fosforlu bir şeyler olursa karanlıkta daha hoş gözükür.