0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakın hala burda bile birbirimize değişensiz araba tavsiye ediyoruz. demekki bizde de hala bu bilinç oluşmamış. çamurluğu değişen araç alıcı için bi koz niteliğindedir, nası olsa kazalı daha ucuz alırım mantığıyla bakar. değişen yok ama motor şanzıman cort. - ısrarla söylüyorum - varsa elinizde talibim 4 kapı 4 çamurluk ön arka kaput değişmiş hafif kazalı şase direk hava yastığı motor şanzıman iyi avensis iniz varsa alırım. arabanın kapısı değişse ne olur arkadaşlar yapmayın lütfen. neye nereye nasıl bakacağımızı bilelim gerisi mühim değil.
Degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim. Bir karar verecegim artik bublar isiginda.Bu arada bu sitede olusan aile ortami ve yardimlasma icin de tesekkur ederim.Tramer kaydina baktim baska bir aracin. Arac 2012 model bir tane hasar kaydi cikiyor ama pesinden gelen mesajda muayene bilgisi bulinamamistir diyor. Bu nedendir dostlar sizce?
Merhaba, Son sorum basliktan biraz alakasiz olmustu, o yuzden mi cevap alamadim acaba? Yoksa hicbir arkadas henuz goremedi mi?Yarin gidecegim, kiymetli tecrubelerinizi bekliyorum.
Vites işini çözdüğünüze göre sıra geldi donanıma Size tavsiyem Cool olacak.En azından arka camlarınız elektrikli olur.Style donanımında bulunan alüminyum alaşım jant ve spoiler'ı da kendiniz taktırırsınız
Tekrar merhaba2013 cool paketi aldim sonunda arkadaslar. Dogru bir tercih yaptigimi dusunuyorum. Sorularima cevao veren arkadaslara cok tesekkur ederim. İstanbul ankara yolu boyunca ilk izleninlerimi aktarmak isterim.1. Surus konforu tatmin edici. Direksiyon tuy gibi ona biraz alismak lazim. Biraz yol sesi aliyor ozellikle bozuk asfaltta ama takilmamak lazim cok 2. Performans gayet yeterli. Adeta fare gibi. Oyle uçsun kaçsın yok ama hicbir durumda uzmedi yol boyunca.3. Ön cam kenar citalari biraz goruse engel oluyor. En begenmedigim tarafi bu. Ozellikle sehir icine girince birkac kere saga sola one arkaya egilip emin olmak gerekti.4. İkinci takildigim nokta da arka cam silecegi cok kucuk bir alani temizliyor. Yagmurlu camurlu yolda arka dikiz aynasindan camin kucuk bir kismi rahat goruluyor.5. Yakit tuketimini cok begendim. Yaklasik 450km yolu yarim depoyla geldim. Kagni da degildim 5 saat.6. Usb girisi yok muydu? On govdede medya sisteminin cevresinde yok. Hanim torpidoyu karistirirken orada icinde bir usb soket buldu ama medya sistemiyle baglantili mi bilemedim, deneyemedim. Belki yazilim vs guncellemesi icin konmustur bilen var mi?7. Aksama dogru farkettim ki kararan dikiz aynasi olsa guzel olabilirmis bir de arabadan cikinca far acik uyarisi kucuk ama gerekli bir ayrinti olabilirmis.8. Cvt sanzumani ilk kez kullandim ve cok begendim.Toplarsam, sikayetler goruldugu gibi kucuk seyler uzerine. Arabayi cidden begendim ve isindim. Artik bu siteye daha ait hissediyorum kendimi.Yukaridaki maddeler ile ilgili fikirlerinizi duymayi cok isterim.Saygilar
öncelikle aracınız hayırlı olsun.-usb girişi dediğiniz gibi torpido içerisinde oradan kullanabilirsiniz-aracınızda far açık uyarısı sesli olarak var farları açık bırakıp anahtarı alırsanız sesli ikazda bulunuyor - son olarak hız sabitleyiciniz yoktur büyük ihtimalle forumdaki hız sabitleyici başlığından konuyu inceleyip sizde sahip olabilirsiniz