0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayar yaptığını zanneden usta ayarı bozmuş zannediyorum. Subaplarınızda sıkıntı olsa benzinde de sıkıntı yapar.Lpg ayarını yolda yapabilecek bir usta bulabilirseniz ne ala, fakat eğer uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız iyi bir ustada regülatör, beyin enjektör değişimi yapmanızı tavsiye ederim.
Hocam ben aradım taradım romano ankara servisine gittim. Yahu bu kadar saçma ayar mi olur? Ha sorun yoktu ama lpg kablosu aldım kendim bağladım. Murat abinin de yardımıyla araba bambaşka oldu ne zamandır bu saçma ayarlar ile binmisim.mscsi.com da kablo satılıyor teknik destek de sağlanıyor. Biraz yeteneğiniz varsa çok zor degil
bakayım talat bey vento kablo varka bende alırım tanıdığım bir usta var onda yaptırabilirim teşekkürler..Talat bey o sitede görünmüyor vento markaya ait kablo telefonlarını aldım mesaj attım cevap gelince buraya yazarımBu arada bir sorum daha olacak anlayan arkadaşlardan burda gösterdiğim LPG ustası AKL marka kullanırız dedi bu markayı kullanan yada duyan varmıdır o kadar masraf yapıp uğraşmayalım .