0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xenon güzel şekilde iyi bir kitle takılırsa kimsenin gözünü almaz. O göz alan xenonlar ayarı yapılmamış ve 16000 k hatta 30000 k kitler. 4300k takıldığı zaman hiçbirşey olmaz. Amerikan park da çok güzel yakışıyor. Bir de bu işlere girince farları karartmak farz olur Parklara da beyaz led alırsanız uyumu çok iyi olur.
sanatçı burada hayallerini resmetti
Valla o hayal bende de var, ama orijinal xenonlar da gözümü aldığından bu işe karşıyım. Bazen düşünüyorum millet beni düşünmüyorsa, ben niye düşüneyim, hem mercekli farlarım var, hem de yüksek ışık şiddetiyle geceleri rahat yolculuk yaparım diyorum fakat kendimi frenliyorum.2005 model corollalarda mercek far yok sanırım, reflektörlü far var, o nedenle xenon çok göz alır. Mercekli olsa ayarla halledilebiliyor. Yalnız far ayarını en düşüğe alsanız bile, yol kot farklarında ya da farklı eğimlerde karşıdakinin gözüne illaki gelecektir ve bu da illaki göz alacaktır. Bence 5000k halojen alabilirsin, Philips crystal vision, Osram ın beyaz renkli ürününü kullanabilirsin.
Sen de bu xenonları bana vermeden arabayı sattığın için benim yarama tuz bastın kardeşim