0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 93 xl toyotam da motor gürültüsü aşırı rahatsız edici... arkadaşımda 90 model flash var tık yok arabanın içinde.. arabam 230.000.de. binen herkes aynı şeyi söylüyo. arabam 1,6 16 V.
Benim anlamadığım 93 xl demişsiniz sonrada 1.6 16v. Bu ne yaman çelişki .
93 yılında 1,6 gli otomatik üretilmedi.
93 yılında 3 ileri karbüratörlü japon gl ler üretildi.(Şu an sahibi olduğum) gli (enjeksiyonlu otomatik vites üretilmedi.) düz vites enjeksiyonlular var.94 yılında 4 ileri gli ler japonyadan geldi.Karbüratörlü otomatiklerin üretimi durdu.95 de ise (94 yılının 9.Ayında türkiye üretimi başladı) yerli (sabancı adapazarı ) 4 ileri gli ler üretildi.
o zaman ben de en kısa zamanda 93 model gli aracın ruhsatını tarayıp foruma ekleyeceğim.
Bazı aksamlar, vites boşta iken onlarda boşta olduğu için sallanıp ses yapıyor olabiir. Vitese alınca sistem birleşmiş oluyor ve daha stabil hal alıyor olabilir parçalar. (mesela vites kolundan, kol bağlantılarına kadar) Ama bunları olayı tam bilmeden, sadece fikir yürüterek söylüyorum Ahmet, sesin tam nereden geldiğine bakmak lazım ama bana doğal bir durum gibi geldi ve muhtemelen sıkılacak, ayarlanacak yerler vardır sadece.
sizinde bahsettiğiniz gibi ben daha önce toyotaya mail attım ve bana gönderilen büroşürde 93 yılında otomatik gli üretilmediği yönünde.hatta buröşürü ekleyeyim.[IMG=http://img136.imageshack.us/img136/189/5d61dbd37c4540b6b26d3debm0.jpg][/IMG]