0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabletiniz varsa eğer ön koltuk arkasına asılan bir aparatla kullanabilirsiniz fazla para vermemiş olursunuz.
osman hocam sakın kafalıkları değiştirilen modelden alma. önde oturanların kafasını yaslaması çok zor oluyor.bilginize.
ben değiştirdim şimdi uzun yolda kafamı hic arkaya yaslayamiyorum.kafaliklar sadece görüntüden ibaret sadece arac yıkamadayken gencler aaa abi ne güzel diyo o kadar
üstelik arka koltukta uzanarak ta oynayabiliyor.
Avensis kafaliklarinda arkadan darbe aninda öne açılan bir sistem barındırıyor. Boyun kırılmalari vs önlemek için. Kesinlikle sokmeyin. Sırf o yüzden koltuk kılıfı bile takmadım.
Kafalıklar görüntüden mi ibaret? Kafalıklarda güvenlik açısından apayrı bir sistem var ve o kafalığı sökmek ciddi marifet ister. Kablolu sistem mevcut kafalıkta, bu bir başarıdır. D sınıfı bir araç alıp kafalığı değiştirmek çok yanlış. Direkt güvenlik açığı oluşturmuşsunuz Arka koltukta kemer takmıyor mu? Yukarıdaki durumu açıklıyor. Herşey görsel demek değil
En iyisi çocuklarımızı tabletlere mahkum etmemek ama ama ama
kaan sen de dahil olmak üzere arkada oturduğunda kemer takan varmı TR de ?
kesinlikle katılıyorum Şenol bey ama takdir edersiniz ki 7 saatlik yolculuklarda 4 yaşındaki bir çocuğu oyalamak zor oluyorarka koltuk kemer kullanımı yaygın değil öndekini bile takmayanlar olduğunu düşünürseniz
Ya hocam, eskiden biz arabaya otobüse bindik mi cama yapışırdık sağa sola bakardık, ne Tv ne tablet nede telefon vardı. Şimdi ki çocuklar dışarıya hiç bakmıyor neredeyse. Benim kızım 13 yaşında zorla sağa sola bak dersek bakınıyor. Gözü ya hep bende nasıl araba kullanıyorum diye yada telefonunda. Hiç bir şeyin kıymeti kalmadı, gezmenin görmenin bile
Bakalım ben çocuğuma kesinlikle alistirmayacagim. Gerekirse yanında ben de oynamayacagim.insallah başarabilirim. Şu tablet ve telefon illetinden kurtarmayi
arka koltuk kemer kullanımı yaygın değil öndekini bile takmayanlar olduğunu düşünürseniz