Gönderen Konu: Boya kodu hakkinda  (Okunma sayısı 959 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Boya kodu hakkinda
« : Kasım 17, 2015, 20:40:39 »
Arkadaslar gecenlerde nisanlim hafif bi kaza yapmis.Sol arka camurluk ve tamponda siyriklar var ve camurluk hafif iceri gocmus.Camurluk ve tampon boyanacak ancak boyayi nerden almaliyim?Boya kodunu versem herhangi bi arac boyasi satan biyerden bulabilir miyim?Daha dogrusu bulurum da renklerde bi farklilik olur mu?Yada toyota servisinden mi almaliyim?

Toyota Club Türkiye

Boya kodu hakkinda
« : Kasım 17, 2015, 20:40:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: Boya kodu hakkinda
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2015, 21:35:45 »
Geçmiş olsun aracı tamir eden kişi boyayı temin eder. Toyota serviste tüp şeklinde boya mevcut. Koda göre boya tutmaz en sağlıklısı aracı boyacıya götürüp cihazla numune aldırmak. Renk tuturma işide ustaya kalmış bir şey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Boya kodu hakkinda
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2015, 22:05:24 »
Geçmiş olsun aracı tamir eden kişi boyayı temin eder. Toyota serviste tüp şeklinde boya mevcut. Koda göre boya tutmaz en sağlıklısı aracı boyacıya götürüp cihazla numune aldırmak. Renk tuturma işide ustaya kalmış bir şey.
Sagolun.Araci ilk aldigimda bagaj spoileri yoktu kendim alip boyattirip taktirmistim.Golgede belli olmuyor ama gunes direk aracin uzerine vurdugunda spoilerin sonradan boyandigi belli oluyor.Yakindan baktigimda aracin kendi boyasinda cok daha yogun kristaller oldugunu gordum.Sanirim gunesli havada belli olmasinin sebebi bu.