0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen arabayı pırıl pırıl et sonra gümletsinler işte kaza geliyorum demez
Geçmiş olsun Umut bey.Allah daha beterinden saklasın.
sagol abi ufak bisey Allahtan da kapı işi canımı sıktı biraz göcük olmayaydı iyiydi pasta yaptım boya atıkları falan gitti de yarın kopartacıya göstericem
Çektirme ile biraz düzelebilir gibi geldi fotoğraftan.İnşallah fazla uğraştırmaz.
çamurluk vakumla düzelir mi peki bayram abi
Her iki parçada düzeltilebilir vakumla. Birden fazla yere sor derim. Hemen karar verip yaptırma. Daha önceden yaptıran var ise memnun olup olmadıkalarını sor. Çok kötü gözükmüyor zaten. Canını da fazla sıkma. Olan olmuş artık.
Öncelikle geçmiş olsun. Benim aracımda da dikkatsiz kişilerin yaptığı buna benzer ufak göçükler var. Acaba Ankara'da bu işi layıkıyla yapan var mı?
Geçmiş olsun.En büyüğü bu olsun İnşaallah.Bizim İbiş' in sol-ön çamurluğuna bira kasası, su kasası, ...vs. taşımak için kullanılan el arabası düştü maalesef ve aşağıdaki fotoğraflardaki şekilde göçük oluştu:Ertesi gün bir arkadaşın vasıtasıyla Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi' ndeki MTC Oto' ya boyasız göçük düzeltme amacıyla bıraktık aracı ve bir gün sonra aldığımızda aşağıdaki gibiydi durum:Gayet güzel yaptılar ve bana kalırsa işlerinde başarılılar. Tavsiye ederim. Hatta sitelerinin üzerinden fotoğraf gönderip teklif de alabiliyorsunuz.