Gönderen Konu: Eski efsaneci geri dönüyor E12 ve AE101 SW ile çok yakında.  (Okunma sayısı 848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Kim derdi 5 yıl aradan sonra tekraradan efsane kasa alıcam diye.Kısmetse yarın veya öbürsü gün aşağıdaki aracı alıcam araçta keyfe keder biraz masraf var yavaş yavaş kendim toparlıycam aracı ara. 1.6 motor Xei 240.00 km de motor gayet iyi sesi hızlanması yağ değişimi gelmiş trigeri değiştirilmiş ama direksiyon ve V kayışı değişmesi gerekicek hava filitresi buji antifiriz vs vs zaten her araç aldığımda değiştiririm ve şanzıman yağı fren ve debriyaj hidrolikleride tabiki  taban halısını değiştirmekte gerekicek bunun haricinde önemli kaporta masrafı yok ileri doğru bel altı boya yaptırabilirim belki ön cam çatlak onu da yaza girerken değiştiririm kışın öyle gitsin.Silcekleri değiştiririm güzel bir temizlik far ayarı stop lambaları kontrolü yıkamacı arkadaşa da taban halısını değiştirirken koltukları söküp veririrm detaylı temizlesin ağar ağar topluycaz aracı OSMAN ŞENYURT abim yardımlarını rica edebilirim ilerleyen günlerde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-sw-1.6-16valf-sirali-sistem-lpg-li-211479378/detay

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Eski efsaneci geri dönüyor E12 ve AE101 SW ile çok yakında.
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2015, 19:15:37 »
Hayırlı olsun Tolga abi, arabanın fiyatta kendisi de güzel. Bakımlı araç,  jantu bile var. Sahibi titiz birine benziyor. Arkadaki bagajın düzeninden. Pandizotundan belli. Hayırlı olsun abi. Öbür arabalar noldu.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2015, 20:49:42 »
Hayirli olsun tolga abi tct stickeri buna da şart yalniz.[emoji6]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2015, 04:58:47 »
Hayırlı olsun Tolga abi, arabanın fiyatta kendisi de güzel. Bakımlı araç,  jantu bile var. Sahibi titiz birine benziyor. Arkadaki bagajın düzeninden. Pandizotundan belli. Hayırlı olsun abi. Öbür arabalar noldu.
Valla uzun zamandır araba bakıyordum skoda favoritle başladım 2. araba işine felicia tipo derken 1.3 efsane kasa alıcam dedim 1.3 XE 200.000 km de efsanenin bile fiyatına 14 ila 16 bin arası istiyorlar şaşırdım kaldım.Bu baktığım araç çok iyi değil esasında masrafı olan bir araç ama gördüğüm kadarı ile çok çok aciliyeti olan bir şeyi yok peryodik bakımları dışında tabi son sözü bu gün sanayide ustalarım söylüyecek, valla ben araba alıp satan biri değildim ama işimi görücek bana az çok yük taşıyabilicek ( 2 torba kömür merdiven kablo kanalı gibi)  araçlar aldım hep bakalım bunda neler çıkıcak eğer alırsam içime sinmiyen ağır bir sorun çıkarsa fark etmediğimiz bunuda satarım yaz ayında çünki bunu alırken daha önceden kullandığım efsane kasa gibi sorunsuz olduğunu düşünerek alıyorum tabiki yıldan dolayı bazı değişimler istiyecektir.

Forumdan TEKİN abinin bir uyarısı var onun ayrıca üzerine yoğunlaşıcam.Kısmet bakalım görücez.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 16, 2015, 04:59:34
Hayirli olsun tolga abi tct stickeri buna da şart yalniz.[emoji6]
Hallederiz Emre yeterki iş ona kalsın :)