0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Yine bastı gazına KiLis'e gittik uzunlar hiç sönmedi çünkü içindeki Japon enerjisi hiç bitmiyordu...Hep daha hızlı gitmek istiyordu..Otoban gelince köprülere nasıl hızlı gideriz yarışması yapıyorduk Gülümle Mersin çıkışından Kilis'e neredeyse 1 Saatte gittik daha doğrusu uçtuk ...
Mersin çıkışından Kilis'e neredeyse 1 Saatte gittik daha doğrusu uçtuk
Sonrasında Toyota yetkilileri 60 km hızın altında gidildiğinde AIRBAG patlamıyor demişti.
Ben değil babam çok hızlı ve iyi bir şofördür Ama daha önceki arabada dümdüz girmiştik..Dolu yağdığı için sağda ki bir dinlenme tesisine girmek istedik..Ancak araba kaymaya başlamıştı..Sağa veya sola çevirdiğinde her türlü bir kişinin gideceğini anladı..Belki dümdüz girersek araba dururdu :/Karbüratör'de araba durdu..O zaman yine bir Toyota yardımcı olmuştu bize hiç unutmam
Şu Dinlenme tesisleri ile otoyolu ayıran sivri bölmeler oluyor ya O araçları şişe dizer gibi alıyor..Bizden yaklaşık 1 hafta öncede aynı yerde kaza olmuş..Sağolsun karayolları yeniden sivriltmişler... Motora kadar gelmedi demek istedim..Karbüratör'de kalmış..
Yan değil Çizimle anlatayım Direk bariyerin başlangıcı olan sivri yere girdik Avrupada yerle birleştiriyorlar ancak onlar da tehlikeli hızlı giden bir aracı uçurabiliyor..Hemen o sivri yere girdik..
Bende rastladım.... Aslında Sulu bidonlar daha iyi diye düşünüyorum