Gönderen Konu: Donanım Tavsiyesi  (Okunma sayısı 19113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Donanım Tavsiyesi
« : Kasım 10, 2015, 20:37:37 »
Merhaba Arkadaşlar ; Corolla Touch Otamatik ile Advance otamatik arasında 4 bin lira gibi bir fark var benim bütçem touch paketine yetiyor. sonradanda neden advance paketini almadım diye pişman olmakta istemiyorum. sizce bu iki donanım paketi arasında çok büyük farklar varmıdır. arasındaki 4 bin liralık farka değermi. Değerli Görüşleriniz Dikkatle bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Donanım Tavsiyesi
« : Kasım 10, 2015, 20:37:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Donanım Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2015, 20:42:29 »
Premium ile advance arasıda bi o kadar desek :)
Aradaki farka değecek donanımlar var ama bazıları eklenebiliyor.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • EN İYİ PERFORMANS UZUN ÖMÜRLÜ OLANDIR.
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 239 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2015, 22:32:03 »
advance alınır....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2015, 22:38:28 »
Toyota nın corolla modelinin sayfasını açın, donanım paketleri karşılaştırmasını yapın, karşılaştırmak için istediğiniz modelleri seçerek yapabilirsiniz.
ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız baz donanımı da alabilirsiniz. İhtiyacınızı karşılayıp karşılamadığını ancak siz bilirsiniz. Ama ufak tefek şeyler insanın hayatını kolaylaştırıyor, bunu da göz ardı etmeyin.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '15
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 11, 2015, 00:28:58 »
Merhaba Arkadaşlar ; Corolla Touch Otamatik ile Advance otamatik arasında 4 bin lira gibi bir fark var benim bütçem touch paketine yetiyor. sonradanda neden advance paketini almadım diye pişman olmakta istemiyorum. sizce bu iki donanım paketi arasında çok büyük farklar varmıdır. arasındaki 4 bin liralık farka değermi. Değerli Görüşleriniz Dikkatle bekliyorum.

advence de yağmur sensörü, far sensörü, bide çelik jant fazla diye biliyorum benim ihtiyacım çelik jant, sis farı ön arka park sensörüymüş (önlerde yok kestiremiyorum bazen döner mi dönmez mi?) yağmur sensörünü ilk aldığımda açıktı saçma sapan su değince cama çalışmaya başlıyor ayarı var biliyorum ama bence gereksiz kapalı duruyor bende touch2 ekranıda bence çok işlevsel değil üstelik 2000 yanlış hatırlamıyorsam navigasyon için ekstra istiyorlar onuda kullanmak çok zor onun yerine forumda bu konu üzerinde çalışanların sistemleri çok başarılı active donanımı seçip içinde uğraşsaydım keşke diyorum.
2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 11, 2015, 20:24:58 »
Görsel anlamda Touch siyah saç jant olup kapakları var. Advance alaşımlı jant. En büyük fark bu zaten görsel anlamda. Bir de Touch'da yağmur sensörü yok. Advance'de var. Bütçen Touch'a yetiyor ve 4 bin lira çıkmıyorsa şu an Touch al. Ama ileri de alaşımlı jant taktırırım dersen servis de taktırma. Servis de ki jantlar pahalı ve CMS üretimi. Gidip bir CMS bayisine 1000 liraya en güzel jantı alabilirsin. Ben öyle yaptım şahsen. Hem farklı oldu. Klişe olmuş jantlardan olmadı. Benim arabam 1.33 Life ama. Kendi zevkime göre doldurup tamamladım eksiklerini. Güvenlik donanımı zaten hepsinde standart.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2015, 20:57:04 »
Ama yağmur sensörü için araçta sensörlü cam olması gerekiyor. Yağmur sensörü olacak oraya elektrik sistemi fln derken 4 bin liraya yaklaşabilir. Almışken en donanımlısını alın bence (herşey imkanlar dahilindedir. Bu tamamen benim fikrimdir)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2015, 21:42:10 »
bizim zamanımızda arada 2000 tl fark vardı, o da zaten çelik jant parası neredeyse deyip advance aldıydık...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2015, 21:58:59 »
yağmur sensörü için hiçbir marka 4 bin tl istemez. aracın kendi camı bedava mı ? vw grubunda bile sensör paketi alıyorsunuz 1.000 - 1.300 tl civarı tutuyor ki bunun içinde yağmur, far, park sensörü ve kararan dikiz aynası oluyor.

burak bey'in dediğine katılıyorum sorun alaşım jant, sis farı ya da hız sabitleme ise hepsini cüzi miktarda ödeme ile istediğiniz vakit, istediğiniz yerde sonradan yaptırabilirsiniz. ben şahsen manuel araç alacak olsam corolla'yı bu fiyatlarla asla tercih etmem.