0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rodaj süresi boyunca bu değerleri görmeniz gayet normal. km arttıkça yakıt düşer.ancak eğer performanslı kullanıyor ve gaza fazla basıyorsanız düşeceği en alt seviye 7-7.5 lt gibi olur. aynı motor 2011 corolla ile şehir içi 5.2 lt ortalamayı çok kere gördüm. dikkat ederseniz eğer siz de zaman içinde 5 lt civarına düşersiniz.
merhaba arkadaşlar..hemen konuya girim..geçen haftalarda 0 auris yeni makyajlı kasadan aldım..1.33 life modelinden...şu an aracım 470 km de yalnız çok yakıt tüketiyor.sizce düşermi ilerde ?..bayiyi aradım 5000 km den sonra düşer dediler..şu anda ekrana göre 100 km de 9.9 yakıyor aracım ..en fazla 9.8 e kadar düştü dahada düşmüyor...sizce fazla değilmi bu oran?..km de 45 kuruş yapar sanırım ...arkadaşımın bmw 116 sı var.onda bile bu kadar yakmıyormuş öyle diyor....biraz kafam karıştı su gibi içiyor yakıtı bu araba umarım düşer (..fikirlerinizi öğrenebilirmiyim acaba ?
Merhabalar benim aracın da 2015 1.33 Corolla Ankara da yasiyorum ortalamam havaların şu aralar soğuk geçmesinden biraz yükseldi 6.9-7 arasında Birde aracı çok devirli kullanıyorsaniz ve yasadiginiz yerde yokus varsa katalog verilerini yakalamanız bir zor.Yakıt aldığınız yeri degistirip denemelisiniz
devirli derken şmdi 3 bin devire gelınce vites değiştiriyorum ..fakat aracın shıft göstergesı 2 bın devırden sonra vıtes atmamı söyluyor...sizce 3 bın devırde vıtes yukseltmekle doğrumu yapıorum