0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektrik tesisatini nasıl çekti arkadaşınız. Özelikle vites topuzuna.
Kendisi zaten bu işleri yapıyor, dükkanı var. Vites topuzu kabloları ile hazır geliyor. Sadece elektrik alınacak 2 uç boşta. Onu da çakmaklıktan aldırdım oraya bağlantıyı yaptı çok çok basit aslında. 15-20 dakika içinde işlemi bitirdi. Körük biraz zaman alıyor. Yapıştırma işleminden dolayı.
Kapı eşiği de mi kablolarıyla geliyor Ayberk bey. Başkent oto aksesuar var internette ordan mı sipariş verdiniz? Şimdiden teşekkürler.
konuyu yeni gördüm kapı eşiğini çok beğendim neye bağlılar farları açıncamı yanıyorlar yoksa kontağamı bağlılar
@Ogün Cetinkaya (29657) Abi orası hiç aklıma gelmemişti en mantıklısıymış aslında
Daha önce konum vardı ama son güncellemeler ve çalışmalar yaptım. Işıklı krom kapı eşiklerim. Kenar slikonları şeffaf plastikti. Yaklaşık 2-3 hafta önce plastidip boya ile o kenarları siyaha boyadım daha şık oldu. Daha bir arabanın orijinali gibi oldu. Ben keyif aldım yaparken görünüm de bana göre çok çok güzelleşti.ÖNCE;SONRA;Buda '' Işıklı deri vites topuzu''. ICT (INNOVATIV CAR-TECH) markalı ürün. Ben 140 liraya aldım. Ürün çok çok kaliteli. Montajı da bir o kadar kolay. Ama bizim Eskişehir esnafı-sanayicisi maalesef işten anlamıyor; kimisi diyor abi hat çekecez, kimisi diyor nereye bağlayacan, kimisi diyor topuzu çıkartmak zor. Ben elektrik işinde anlasam yapacam da neyse. Epeyce kızdırdılar beni. Aklıma bu işlerden anlayan bir arkadaş geldi de ona montaj yaptırdım 20 liraya. Sonuç.