0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektronik olanlar da öyle yazıyor Tekin abi.Bir hatırlatmada bulunayım Mutlu.İstanbul yolunda Güvercinlik civarında girdiğin ilk elektronik tabela ile Yenimahalle'de ki elektronik hız tabelası süre ölçerek radar görevi yapıyor.İlk tabela da yavaşlayıp 82 ile geçtikten sonra 90-100 basıp ikinci tabelada yine 82'ye düşersen ceza yersin unutma!!!
Elektronik olanlar da öyle yazıyor Tekin abi.Bu arada. 2012 yeni Yaris'imde ibre 100'ü gösterirken Gps 94-95 km/h gösteriyordu.2006 Partner'da (14" jant) ibre 100'ü gösteriyorken Gps'te 100 gösteriyor...Bir hatırlatmada bulunayım Mutlu.İstanbul yolunda Güvercinlik civarında girdiğin ilk elektronik tabela ile Yenimahalle'de ki elektronik hız tabelası süre ölçerek radar görevi yapıyor.İlk tabela da yavaşlayıp 82 ile geçtikten sonra 90-100 basıp ikinci tabelada yine 82'ye düşersen ceza yersin unutma!!!
Ortalama hızdan kesiyor cezayı yaniMesaj Birleştirildi: Kasım 10, 2015, 11:02:37Ben yine başa dönmek istiyorum; 2012 Corolla tam sabitliyorken neden 2015 Corolla sabitleyemiyor.
Caner bey, hızı sabitleyememekten kastınız düz yolda giderken hız sabitleme açık olmasına rağmen hızın artıp azalması mı? Öyle bir durumsa başka bir servise baktırın derim. Yokuş çıkarken ve inerken hızın biraz artması azalması normal, hız sabitleyicinin hız toleransları içinde, ama eğer düz yolda yapıyorsa başka bir durum vardır.
Mutlu bey düzelteyim; düz yolda sorun yok fakat aynı yolda yokuş yukarı ve aşağı 2012 Corolla tam sabitliyorken neden 2015 Corolla sabitleyemiyor, daha iyi olması falan değil aynı olmasını istiyorum kıyaslama yapmak durumundayım
Ben yine başa dönmek istiyorum; 2012 Corolla tam sabitliyorken neden 2015 Corolla sabitleyemiyor.
Özcan abi 2 sene evvel dediğin gibi geçmiştim bir sıkıntı olmamıştı. O ne zamandır var?