Herkese günaydın.
Daha önce "
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=68783.0 " sayfasında konuyu açmıştım. Aracım 2011 Model 1.6 manuel Corolla comfort extra. 6 aydır şanzımandan vınlama sesi geliyor. İki defa Toyota Porgalı'da şanzıman açıldı revizyon yapıldı. Bir defada özel yağ kullanıldı ama ses kesilmedi. Toyota merkezden mühendis geldi sesi dinledi. Bu sesin fabrikasyon hatası olduğunu belirterek yeni şanzıman için rapor yazdı. Maalesef Toyota Türkiye irade gösteremeyerek Toyota Avrupaya konuyu iletti. Buradan gelecek cevaba göre işlem yapacaklarmış.Bir aydan fazladır da gelecek cevabı bekliyorum. Servis işlemi hâlâ açık diyorlar. Garanti extra önümüzdeki 24 Kasım'da dolacak. bundan ve toyotanın duyarsızlığından rahatsızlık duymaya başladım. Merkezi arıyorum müşteri temsilcisi dışında kimseyle görüşemiyorum. Yetkili ile görüşmek istiyorum görüştürmüyorlar. Biz size döneceğiz ve arayan soran yok. "Toyota Türkiye CEO ALi BEy'e twitter'dan mesaj atmayı düşünüyorum". DSG arızasını duymayan kalmadı. Ama wosvagen garantili şanzımanı birkaç gün içinde uzatmaksızın değişiyor veya garanti dışına çıkan servis bakımlı araçta da büyük indirimler yapıyor. Toyotayı müşteri memmunuyeti iyi olur. Japonlar mağdur etmez dedik ama çekinmeye başladım. Garantili araçta bile süründürüyorlar . Toyota Avrupa'dan olumsuz cevap gelirse durum sakat. Ne yapacağıma karar veremedim
Totoya merkezde 212 3540354 dışında bir yetkili ile görüşebileceğim numara biliyor musunuz?
Servise garanti dolmadan şikayetimle ilgili tekrar giriş yaptırıp. Avukatla görüşüp ihtarname çekmeli miyim? Teşekkür ederim.