0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Merhaba.Daha önceden paylaştığım iç tavan döşemesi konusu ile ilgili, dün hakem heyeti kararını aldım. Kararda kumaş ile süngerin birleştirilmesi sırasında hata olduğunu ve bu nedenle sorunun kullanıcı hatası değil üretim hatası olduğunu yazmışlar. Bu durumda Toyota'daki güve uzmanı arkadaş bilgisiz çıkmış oldu. İlk işim bulabilirsem o arkadaşa bir güve yollamak olacak. Biraz tanısın güveyi, incelesin ve bir daha güve olup olmadığına emin bir şekilde karar verir. Kararı aldıktan sonra Toyota Müşteri Hizmetlerini aradım ve ne yapmam gerektiğini sordum. Müşteri Temsilcisi bana aynen şunu dedi,(kayıtlarda da var zaten) " Ali bey, biz kararımızı önceden verdik ve dıştan müdahale olduğu için bunun kullanıcı hatası olduğu yönünde size görüş bildirdik. Tüketici Hakem Heyeti raporunun bizi bağlayıcı bir tarafı yok, herhangi bir aksiyon yapamıyoruz dedi" bende kendisine bunun bir kanuni zorunluluk olduğunu ve kararın her iki tarafı da bağlayıcı olduğunu ilettim. Ancak umursamadı bile. Yani Toyota artık kanun da tanımıyor ya da temsilcileri zır cahil. Biri güve uzmanı biri de kanun, yasa ne demek bilmiyor. Toyota Türkiye Sorumlularından nefret eder hale geldim. Umursamaz, ciddiyetsiz tavırlarından dolayı. (Toyota'dan değil)
Arkadaşlar,Toyota ALJ Ankara servisten aradılar ve aracın iç tavan siparişini verdiklerini, 3 gün içerisinde ellerinde olacağını ifade ettiler. :-)))) Ama maalesef ki sevinerek karşılayamıyorum. Çıkarım senle her yola diyen toyota, iyi günde yanınızda. Ama sorun çıkarsa bütün yollar kapalı. Git ne yaparsan yap diyorç Keşke bu aşamaya getirmeden, uğtaştırmadan ve bıkkınlık vermeden çözseydi. Ama bende hala dert olan "güveci pinokyaya" eğer bulabilirsem bir güve hediye etmek. Biraz incelesin, test etsin. İlk benim araca baktığı gibi güveyede baksın, dertleşsin. Biraz utanma duygusu varsa tabi.(Kusura bakmayın bu şekilde yazdığım için, ama çok kızıyorum bu ciddiyetsiz tavırlara) Bu süreçte yazdıkları yorumlarla destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Selamlar.
Dava açmış miydiniz? Adınıza sevindim. Tam olarak ne yaptığınızı ayrıntılı anlatırsanız yol göstermiş olursunuz. Bu konuda emin olun toyots bir çok firmadan iyi. Opel wv Chevrolet servislerindeki rezaletleri okusanız emin olun dua edersin. O Güve diyen elemanın ismini alıp bence bir şekilde ulaşın ve dalga geçin derim. Bir daha böyle sahtekarlık yapmasın
Teşekkürler Özcan Bey, arkadaşın bilgisini vermiyorlar ki. Verseler bende güveyi gönderecem emin olun:-))) Talat Bey tekrar teşekkürler. Verdiğiniz bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim. Üst kaplama dediğiniz nasıl onu anlamadım?