aynısı başıma geldi leke sandıgınız boya kalkması bende kolanya ile sildim ve siyah kısım çıktı sinir oldum hepsini çıkardım ön konsolun servise gittim 900 tl dediler teyiple birlikte satılıyor o kısım sonra düzce yeni sanayisine gittim serviste teyibi açtırdım ön kapağı çıkarttım boyaci bi ramiz dayı vardı ince parça diye yapası gelmedi ki küçük işçiliiği sevmez sanayi milleti zar zor ikna ettim dayıyı emanet araba ws

boyadılar o kısmı eskisindn daha iyi suanda sakın kendi sprey boyayla deneme emin ol daha kötü oluyo denedim
Mesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2015, 21:29:37
selamlar,
aracımın on konsolunda teyp kısmının altında bir kac leke vardı aracın oncekı sahıbınden kalma.lekelerı kolonya ıle temızleyeyım dedım bır kısmı cıktı ama bıryerde cok abartmıs olmalıyımkı boyada kalktı ve alttakı sıyahlık ortaya cıktı.şimdilik geçiçi olarak oraya bır sticker yapıstırdım ama bu benı cok rahatsız ediyor.bu kısma tam olarak ne denıyor bılmıyorum ama ıkıncı elı var mıdır ? yada toyota servısınde degısım olur mu ve malıyetı ne kadar olur bılgı verebılırsenız cok sevınırım.fotografa asagıdakı lınkten ulasabılırsınız
https://www.flickr.com/photos/9505337@N05/22459905987/in/dateposted-public/
raşit bey resim görünmüyor
iyi aksamlar
Mesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2015, 21:30:50
resim görünmüyor