Mazda için 6 ay da bir servise gitmek gerektiği söyleniyor ne derece doğru bilemiyorum tabi arkadaşım honda Civic aldı yakın zamanda mazda 3 düşünüyordu kendisi ancak bayi bile biz servisten kazaniyoruz abi demiş bilemiyorum artık 2. El de biraz sıkıntılı gibi. Astra yeni kasa çıktı onda da donanımlı paket fiyati epey fazla rakam olarak bazi 74 ten başlıyor. Teşekkür ederim görüşleriniz için Mutlu Bey.
Mazda, Toyota, Honda 6 aya indirdi servisleri. Toyota da alsanız 6 ay. Ama 12 ay sonra gidince ve 10bin km.yi geçmediyseniz niye geç geldiniz, garanti kapsamından çıkarıyoruz gibi bir tavırları olmuyorlar, gördüklerim kadarıyla.
Öte yandan tam tersine Mazda dünyanın en sorunsuz aracıdır, İngiltere ve Almanya'da yapılan araştırmalarda da onaylandı. (Tüv dahi) Bu nedenle mazda servislerinde genelde in cin top oynar. Uzun süre kullanacaklar için 2. el pek sıkıntı olmuyor, al satçılar için evet sıkıntılı olabilir, ama temiz araçlarda 2. el sıkıntısı olmaz, mazdanın hayran kitlesi baya var ülkemizde.
Astra yeni kasa evet, ama 5bin tl ye yakın indirimleri var. En iyisi bayileri dolanıp araçları test edip , pazarlık yaparak iyi bir fikir edinebilirsiniz.
Toyota'nın cvt şanzımanı ise en konforlu ve yakıt ekonomisi dostu şanzımanlardandır.
Hasan hocam ben memnunum valla etrafta olmamasından. İlçemde benim gördüğüm tek benim araç, bir alt kasada da 3-4 araç vardı galiba. Uzun yola çıkıyorum aracımdan rastlamıyorum. Farklı olmak, her yerde kullandığım araçta denk gelmemek güzel bir şey bence.