0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Densonun Iridyum Power modeli varmış. http://densoautoparts.com/spark-plugs/iridium-powerAma linkteki ürün bildiğimiz SC20HR11. Ürün kodunu da yazmış (90919-01253). Fotoğraf temsili
Ya biz burda çakmadır çukmadır diyoz da adamların kutuları yetkili servislerde yada özel servislerde kullanılanların aynısı İnsan huylanıyor şimdi, acaba yetkili servislerdekilerin bunlardan olmadığı ne malum?Adamlar niyeti bozsa çok rahat bunları kullanabilirler. Bu işin bir kontrol yöntemi varmıdır?
Abi 2000 senesin de büyük bir otomobil firmasının mekanik servisinde staj yaptım. Bakım için gerekli parçaları yedek parça bölümünden alırken Boshc marka bujileri kutusundan çıkarıp veriyordı. Tabi şimdi sebebini daha iyi anlıyorum.
Ben anlamadım iyimi Kutuları çinlilere satıp yada çinden gelenlerle mi dolduruyorlardı ki Amma kötü niyetli anladım yaaa
Iyi gunler herkeze bende bujileri degistirnek istiyorum daha degiseli 3000 km oldu ama ustam hic bilmedigim bi marka takti icime sinmiyor, bu yazdiginiz denso iridyum bujiler 1.6 xl karburutorlu motora uyarmi, yoksa enjeksiyonlular icin mi?