0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettiğiniz Alternatör Rulmanları Bülent abinin aracında mevcut değil Tekin bey Bülent abi, ses başlangıç aşamasında ise bir sorun çıkarmaz o 1-2 saniye biraz daha arttığında alternaörün şarjı keser, yolda bırakabilir mi? Evet mümkün
Alternatör kasnağı, alternatör miline bağlı. Aletrnatör mili eski alternatörlerdeki gibi rulman ile yataklanmıyor, alternatör gövdesi aynı zamanda mili yataklıyor.
Ufuk'çum sana gelip göstermem gerekir mi bu malzemeyi..Seninle konuştuk cumartesi günü, kesin değişimi olacak gibi,yok abi dersenkargo ile halledelim ne dersin kardeşim
Parçayı dün değiştirdik,sorunu çözdük arkadaşlar. Parçayı orjinal olarak @Ufuk Sönmez (16363) 'den aldım.Takıldı,sorun yok,bilgi için paylaşıyorum, Ufuk teşekkürler kardeşim..
Geçmiş olsun abi. Keşke arabam toyota olaydıda Ufuk abiden alsaydım tüm parçaları Vw başa bela ya
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Uzun zamandır görünmeyen Alper Demir'in yolundan gidiyorsun İlke bunu topladıktan sonra hangi araç var sırada?
Sağol ilkecim, Ben babamın VW'den biliyorum kardeşim maalesef öyle o arabalar..Bu benim 3.Toyota, satarsam yine toyota derim..