0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makine çok güzel bakımı ve vergisi hakkında bilgi verdiler mi? sahip olunası bir araç ama vergi mağduru diye biliyorumNot:sis farları hayırlı olsun
makine çok güzel bakımı ve vergisi hakkında bilgi verdiler mi? sahip olunası bir araç ama vergi mağduru diye biliyorum
bence 4x4 l200 daha iyi. şerit takip sistemi ve navigasyon bile mevcut aynı miktara. 6.4 lt/100 km 2 tonluk araç için fena değil.
Yeni Hilux'ü incelemiş ve çok beğenmiştim. Canımı sıkan konu neden arka tekerleklerde kampana olduğu. Arka tekerlekte kampana olması beni soğuttu arabadan. Neden kampana koymakta ısrar ediyorlar bilen var mı?
Araçlarda fren limitörü (yada P valfi) olarak isimlendirilen bir parça vardır, aracın yük dağılımına göre fren dağılımı sağlar. Yük araçlarında arkaya 1 ton'a varan yükler konulduğunda disk fren balataları çok kısa sürede tükenir.Yani kısacası siz her 5 bin kilometrede bir fren balatası almayın diye kampana kullanıyorlar, siz derseniz ki "ben zaten ağır yük yüklemiyorum" o zaman "neden kamyonet?" sorusu gelir akıllara