0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kavramada, hızlanma ve devir almada sorun var mı? pedal sertleşmiş mi?
fedai bey aynı araçtan benimde var 73500km de şu an bildiğim kadarı ile bizim araçların debriyajları otomatik ayarlı teknik olarak ne demek olduğunu bilmiyorum ama bahsettiğiniz vuruntuyu bende hissediyorum ve aracı aldığım günden beri var lan bir durum,beni rahatsız eden bir durum değil sürüş esnasında yada vites geçişlerinde herhangi bir sorun oluşturmuyor,belkide araçlarımızn kavrama mesafesi diğerlerine göre daha üst sevyilerde olduğu için olablir.dediğim gibi sorun teşkil eden bir durum yok diyebilrim:)
Seydi bey cevabınız için çok teşekkür ederim,ayrıca bir sorum daha olacak cevaplarsanız müteşekkir olurumben bu zamana kadar hep sıfır araba aldım ve hepsi de benzini idi. bu benim ilk ikinci el ve dizel deneyimim. bu araçları nasıl kullanmam gerekiyor acaba? kaç devirde vites değiştirmem gerekiyor? bakımlarını hangi aralıklarla yaptırmam gerek? tavsiye edebileceğiniz herhangi özel bir tecrübeniz var mı? aracı çok sevdim ve uzun yıllar kullanmak istiyorum, bunun için ekstra yapmam gereken herhangi bir işlem var mı yoksa rutin bakımlarla uzun yıllar arıza çıkarmadan gider mi?şimdiden teşekkürler.