0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi aksamlar arkadaslar ev kredim bitmek uzere oldugundan suan 2006 otomatik corolla mi satip yerine 2014 yada 2015 cvt advance almak istiyordum. Bu hafta tesadufen 3-4 tane yeni kasa corolla gordum ve inceleme firsatim oldu detayli bir sekilde.Aracin disina zaten asigim dicej lafin yok ama ici icin ayni seyi soyleyemem. İc kisminda kullanilan plastik kismi b sekmenti bir arac gibi olmus o vites kisminin oldugu yeri soyle bir tutup ileri geri yaptigimda sok oldum resmen 3 santim gitti geldi kendi aracimda 1vmilim bile oynamadi. o kapilarda kullanilan plastikler gercekten cok pasit kacmis acaba dusuk versiyonlarda mi bu boyle dedim ama advance versiyonunada baktim ama nafile oda oyle. Forumdaki Ahmet beyim tavsiyesi uzerine al yeni kasa cvt al lpg de taktir arkana bakma dedi ama icini inceleyince inanin sok oldum bendeki e 12 kasadaki plastik aksam bile bu aracta 10 kat daha kaliteli gibi geliyor. Anlicaniz hayalkerim suya dustu. Acaba diyorum ben mi cok bir beklenti içibe girdim de oyle geldi bana yoksa gercekten boylemi. Sizlerinde ozellikle bu araci kullananlar plastik aksamiyla ilgili dusuncelerinizi alabilirmiyim. Tesekkurlerrr