0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 temmuz ayında aldığım samsung s4 mini cep telefonunu vakti zamanında üc kere servise gönderdim. Sorun çözülmeyince uzatmadan konuyu tüketici hakem heyetine taşıdım. Sadece bir dilekçe ve servis evraklarıyla. Telefondan soğumuş lg g2 alarak o telefonu kenara koymuştum. Süreç uzun sürdü. Eylül 2014'te Tüketici hakem heyetine başvurdum. Ağustos 2015'te yani 11 ay sonra lehime (para iadesi) kararı çıktı. Hemen kararı telefonla birlikte başarı servisine gönderdim. Pazartesi itibariyle de para hesabıma geçti. Yaklaşık 15 ay ama olsun. Önemli olan geri almaktı, sineye çekmemekti ve başarılı oldum.Bu durumda olanlar çok uğraşmasınlar, zamanı göze alıyorlarsa kesin hakem heyetine başvurun derim.
Süpürge makinesi yüzünden teknosayı vermiştim tüketici hakem heyetine, 3 ayda karara bağladılar. Sizin heyet bayağı yoğunmuş. Çok uzun süre.
Tebrikler çok doğru bir iş yapmışsınız. Zaten biz şikayet etmediğimiz için bu kadar rahat firmalar..Süre çok uzun inş buna bir çözüm bulurlar.. Acaba hakem heyetini de şikayet edebiliyor muyuz bu kadar uzun sürdüğü için
Evet maalesef, geçen yıl bankalarla ilgili dosya çokmuş o yüzden gecikmiş. Paranızı karardan sonra hemen aldınız mı ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 04, 2015, 14:48:48