0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar eniştemde 2009 model C-max titanyum X var. araç 72.000 km de ve 3 parça çizik boyası var, ilk sahibi. 45-46 bin e bırakacak.Bende de 2011 model corolla comfort extra var. Standart donanıma ilave olarak BRC LPG, çelik jant , bagaj spooler ve kapı çıtaları var. benim aracım 35.000 km de ve hatasız.sizce benim aracı satıp c-max ı alsam mı, ilk el ve dizel olması cezbediyor. ancak şehir içinde kullanıma çokta uygun değil gibi. kararsız kaldım. Sizce benim aracım ne kadar eder.Fikirlerinize ihtiyacım var, Teşekkürler.
cmax güzel araç. ikinci elide nazlı değil. arkadaşım 2012 1.6 düz benzinli modelini sattı 1 haftada. araç temiz olsun bakımlı olsun yeter. dizelleride sorunsuz motor. yakıtı ortalama şehir içi 6.5 lt civarı. bastınmı kolay kolay kimse yakalayamaz iyi yürürler titanium modellerinde geometrik turbo ve intercooler var 109 ps olması lazım. donanım olarakta şımartacak kadar olmasada baya donanımlı bir araç. sony müzik sistemi araçta mükemmel ses sunuyor. ben yerinizde olsam temizse hiç düşünmez alırdım.
Haşmet bey arkadaşın alacağı kasa, eski kasa Cmax. Sizin arkadaşınızın sattığı en güzel kasa olan Son kasa. Bunlar satışta çok etken. Yeni kasanın her halükarda gideri var.Yakıt tüketimi verileri şehiriçi 7.1 gösteriyor. Ben fabrika verilerini yakalayacağını düşünmüyorum 7.5-8rahat yakar. Yeni kasada revizyona gitmiş olabilirler. Arkadaşın yakıttan karı olmuyor. Zaten lpgli ve aracı daha az yakıyor cmaxten. Bence 2011 corolla 35bindeki araba eski kasa cmax için kıyılacak araba değil.
Arkadaşlar yorumlarınız dan dolayı teşekkür ederim. Büyük bir ihtimal corolla ile devam edeceğim. Cmax'ı eniştem sıfır almıştı titanyum x kasa olduğu için düşünmüştüm.