0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CEp telefonunu yaklaştır sensörlere ses kayıt kısmını aç PIT PIT PIT sesi geliyorsa sağlamdır. Bu arada bende park sensörü arayışına girdim ön tarafada takmayı düşünüyorum , bilgisi olan tavsiyelere açığım.
Merhaba arkadaslarT25 avensisimde bir anda park sensorlerim arizalandi. Geri vitese tekinca sürekli otmeye basliyorlar.
Ön taraf için genelde bir açma kapama tuşu koyuyorlar abi. montaj aynı arkadaki gibi.
Merhaba,Konu park sensörü olunca buraya yazayım dedim. Geçen hafta servis ön ve arka park sensörü için 650 tl fiyat verdi. Kullanılan sensörleri touch ekrana entegre edemiyorlarmış. Sensörlerin markasını sorduğumda net bir bilgi alamadım.Sizce valeo (valeo ön arka sensör 450-500 tl arası) yada başka iyi bir marka alıp dışarıdamı yaptırmalıyım. Sonuçta serviste orjinal sensör kullanmıyormuş. Serviste sensör taktıran arkadaşlar memnun mu acaba?
Ferhat bey servis te cenmax veya.cylone takiliyordur.Hocam 650 tl fiyat cok.yüksek. Bime 50 tl ye geliyor. Hemen hemen hepsi ayni .Yada cylone veya cenmax in sitesinden alabilirsiniz.600 tl ye arabanin çevresine güvenlik kamerasi.kurarsiniz
@Murat Köse (28015) alacağınız ürün bu olmalı.ön-arka set ve lcd ekranı ile beraber.linki budur.http://www.cenmaxsatis.com/4305,PR-155.html (ürün yorumlarını ve yorum sahibini inceleyebilirsiniz sene 2010)bu alemde eskiden bu yana bulunuyoruz bu arada ceratonun spoileri orjinal güney koreden getirtmiştim.orta kısmı power ledliydi.2008'den 2014 e kadar 1 tanemi ledi patlamaz be kardeşim hiç birşey olmadı.buda Avensisi almadan önce 7 yıl kullandığım Kia Ceratom.Bursa'da arkadan opel insiginianın çarpması sonucu tahminen 60 km hızı vardı ve cep telefonu ile mesajlaşıyordu çok saygı değer arkadaşımız.en ufak bir frene basmadan benim araca arkadan vurmuştu.karşı taraf %100 kusurlu idi.masraflar onun kaskosundan karşılandı ve servis 2400 tl fiyat çıkarmıştı.Aracı satılığa çıkardığımda en büyük sorunumda bu olmuştu zaten.Toyota Çavdarlı bile abi hasar büyükmüydü filan demişlerdi.allahtan resimleri saklamıştımda sonradan inanmışlardı.vurduğu yerde ise hem geri görüş kamerası hemde sensörler vardı.ancak tampon değişti yine aynı sensörler ve kamera ile yola devam ettim ve en ufak arıza vermedi 4 yıl boyunca.Setin içinde ön sensörler için açma kapama düğmesi var ve çok kullanışlı bir set.düğmeside ayrıca siyah renk olduğu için avensisin sol düğme tarafında hiç sırıtmaz diye düşünüyorum.ayrıca sensörlerin büyüklüğü gayet şık ve kibardır.öyle eski tip kocaman sensörlerden değiller merak etmeyin.